Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ IMAM MEHDI ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ, Ο ΚΑΛΚΙ ΑΒΑΤΑΡ ΤΩΝ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ IMAM MEHDI 
 ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
 Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ, 
 Ο ΚΑΛΚΙ ΑΒΑΤΑΡ ΤΩΝ ΙΝΔΟΥΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! 
 ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ RA GOHAR SHAHI
ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Πριν λίγες μέρες από φίλη αναγνώστρια λάβαμε μια καταγγελία σχετικά με παρενόχλησή της στο κέντρο της Αθήνας από δυο αλλοδαπές κοπέλες  οι οποίες της μίλησαν για τον Μεσσία Imam Mehdi. Συγκεκριμένα η φίλη Αγγελική Χ., μας κατήγγειλε τα εξής:
… Χτες το απόγευμα στον πολυσύχναστο δρόμο της Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, με πλησίασαν 2 νεαρές κοπέλες ξένες, Ινδικής καταγωγής μου έδωσαν την εντύπωση, και με ρώτησαν αν ξέρω Αγγλικά.
Φαντάστηκα ότι θα ήταν τουρίστριες και ότι θα ήθελαν κάποια βοήθεια, οπότε σταμάτησα και τους είπα ότι γνωρίζω λίγο την γλώσσα.
Τότε η μία άνοιξε ένα φάκελο με χαρτιά και το μάτι μου έπεσε πάνω στην φωτογραφία ενός γκουρού-ιμάμη (όπως μου φάνηκε με την πρώτη ματιά) και συγχρόνως άκουγα την κοπέλα να μου εξηγεί και να με ρωτάει αν γνωρίζω ότι η μορφή του "Προφήτη" Imam Mehdi, του αναμενόμενου Μεσσία, έχει σχηματιστεί στην Σελήνη...
Πριν συνεχίσει παρακάτω και μου πει τα υπόλοιπα, είχα εκπλαγεί και συγχρόνως εκνευριστεί, και της είπα ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο.
Με τη σειρά της ξαφνιάστηκε και με ρώτησε γιατί και της απάντησα ότι δεν μπορεί να ασκεί προσηλυτισμό διότι είναι παράνομος.
Α! μου αποκρίθηκε μα δεν είναι για καμιά θρησκεία είναι για την "θεϊκή αγάπη και ειρήνη."
Της απάντησα ότι είναι δεν είναι σωστό και είναι παράνομο και έφυγα.
Ποιοι είναι αυτοί; Πως δραστηριοποιείται αυτή η κίνηση εδώ την Ελλάδα;
Με εκτίμηση
Χ. Αγγελική
ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ …ΜΕΣΣΙΕΣ!
«καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς»
  (Ματθ.24-11)
Στην Ισλαμική εσχατολογία ο Imam Mehdi είναι ο προφητευόμενος Λυτρωτής του Ισλάμ ο οποίος θα κυβερνήσει για 7, 9 ή 19 χρόνια (σύμφωνα με διάφορες παραδόσεις) πριν από την Ημέρα της Κρίσης και θα απαλλάξει τον κόσμο από το Κακό.
Κάλκι είναι ο εσχατολογικός αβατάρα του θεού Βισνού που θα έρθει στο τέλος του «κακού» αιώνα, του «Κάλι Γιούγκα» που τώρα ζούμε. Θα έλθει καβάλα σε ένα άσπρο άλογο, όταν το κακό θα βασιλέψει και θα καταστρέψει τον κόσμο για να ξαναδημιουργηθεί ένας νεός «καλός» αιώνας.
«Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ RA GOHAR SHAHI»
Ο διαφημιζόμενος ως Μεσσίας πριν ξεκινήσει την αποστολή του στον κόσμο «πέρασε τρία χρόνια στη ζούγκλα της Laal Bagh στη λιτότητα και την πνευματική αυτοπειθαρχία, όλα για χάρη της αγάπης του Θεού».
Ισχυρίζεται ότι :
  • δεν διδάσκει καμμία νέα θρησκεία αλλά την Θεία Αγάπη,
  • ο Θεός καθοδηγεί όποιον είναι ενωμένος μαζί Του,
  • όλες οι θρησκείες αγαπούν τον Θεό και με το διαλογισμό μπορεί να γραφεί το όνομά Του στις καρδιές μας,
  • εικόνες του έχουν εμφανιστεί σε διάφορα ουράνια και επίγεια σώματα όπως στη Σελήνη, στον Ήλιο, στην Μαύρη Πέτρα (Μέκκα) κ.α.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο «ΜΕΣΣΙΑΣ»;
Ο «Μεσσίας» επέλεξε να κρυφτεί από το κοινό και θα επιστρέψει όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε υπάρχει πληρεξούσιος «μεσσίας» ο Younus AlGohar. Κάτι ανάλογο με τον Μειτρέγια και τον αντιπρόσωπό του Benjamin Creme, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην εκπληκτική μελέτη του π.Σεραφείμ Ζήση για τον Αντίχριστο εδώ.
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
  • «Η πνευματικότητα δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε θρησκεία. Πνευματικότητα είναι η γνώση που μπορεί να αφυπνίσει τις ψυχές σας και να φτάσετε στη προσέγγιση του Θεού».
  • Σκοπός είναι μέσω της διδασκαλίας της Θείας Αγάπης να γίνει η καρδιά του ανθρώπου μόνιμη κατοικία του Θεού.
  • Υπάρχουν δύο είδη των θρησκειών: Η θρησκεία του σώματος και η θρησκεία της ψυχής. 124.000 προφήτες στάλησαν στον κόσμο και ίδρυσαν 313 θρησκείες συνολικά. Όλες αυτές ήταν οι θρησκείες του σώματος. Η θρησκεία της ψυχής είναι η Θεία Αγάπη.
  • «Η καρδιά μου είναι ανοιχτή σε κάθε θρησκεία. Είναι ένας ναός, και ένα τζαμί, και μια συναγωγή».
  • Με τη «θεία Μέθοδο» το όνομα του Θεού εισέρχεται στην καρδιά και μένει εκεί, συγχρονισμένο εντός των καρδιακών παλμών με αποτέλεσμα τη διαρκή μνήμη του Θεού που παράγει…. «θεία ενέργεια (Noor)» μπλα, μπλα …
ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ …ΙΗΣΟΥ
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Νέο Μεξικό το 1997 και …μεταδόθηκε από πολλά ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένου και του BBC (εμείς με 20 κανάλια και δεν μάθαμε τίποτα;). Ας αφήσουμε όμως τον παγκόσμιο «μεσσία» να μας μιλήσει για αυτή τη συνάντηση:
«Στις 29 Μαΐου 1997 ήμουν στο El Monte Lodge στο Νέο Μεξικό. Κατά το δεύτερο μισό της νύχτας, ένιωσα την παρουσία ενός άνδρα στο δωμάτιό μου. Δεν υπήρχε αρκετό φως και σκέφτηκα ότι ήταν ένας από τους οπαδούς μου.
Τον ρώτησα, "Γιατί ήρθες;" ο άνθρωπος απάντησε, "έχω έρθει να σας δω." Γύρισα το φως και είδα ένα όμορφο νεαρό που στεκόταν μπροστά μου, τον οποίο δεν ήξερα. Βλέποντάς τον, ένιωσα τεράστια ενέργεια και πνευματική έκσταση στην ψυχή μου …Ο νεαρός μου είπε, "Εγώ είμαι ο Ιησούς (γιος της Μαρίας), είμαι στην Αμερική, προς το παρόν." Τον ρώτησα, "Πού μένεις;", απάντησε, "δεν είχα σπίτι στο παρελθόν, ούτε και τώρα".»
ΕΠΙΛΟΓΙΚΑ
Ο συγκριτισμός της οργάνωσης είναι εντελώς ξένος με το πνεύμα της Γραφής. Ο Ίδιος ο Κύριος μας δήλωσε ότι Αυτός είναι η μόνη Οδός. «λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ». (Ιωάν. 14:6)
Η κάθαρση της καρδιάς δεν είναι αποτέλεσμα «μεθόδων» και τεχνικών διαλογισμού. Ο άγιος Μακάριος ο Αιγύπτιος* μας λέγει ότι καθαρότητα της καρδίας σημαίνει αγιότητα και τελείωση του ανθρώπου και εξηγεί πως επιτυγχάνεται: «Ου γαρ η αποχή των κακών αύτη εστίν η τελείωσις, άλλ' ει εισήλθες εις τον νουν τον ηφανισμένον και απέκτεινας τον όφιν τον κατώτερόν του νού και βαθύτερον των λογισμών, εις τα λεγόμενα ταμιεία και αποθήκας της ψυχής, φονεύοντα σε και φωλεύοντα˙ άβυσσος γαρ έστιν η καρδία. Ει τοίνυν εκείνον εφόνευσας, και πάσαν την εν σοί ακαθαρσίαν εξέβαλες· όλοι γαρ οι φιλόσοφοι και ο νόμος και οι Απόστολοι και η του Σωτήρος έλευσις περί καθαρότητος τον λόγον ποιούνται. Πας γαρ ανθρώπων είτε Ιουδαίων είτε Ελλήνων αγαπά την καθαρότητα ει και ου δύνανται καθαρεύειν. Χρή ουν επιζητήσαι πως και δια τίνων δύναται το καθαρόν της καρδίας γενέσθαι˙ ουδαμώς ετέρωθεν, ειμή δια του υπέρ ημών σταυρωθέντος˙ αυτός γαρ έστιν η οδός, η ζωή, η αλήθεια, η θύρα, ο μαργαρίτης, ο ζων και ο ουράνιος άρτος· και ουκ εγχωρεί τινά άνευ εκείνης της αληθείας αλήθειαν γνώναι η σωθήναι».
Μετάφραση: «Τελείωση (του Χριστιανού) δεν είναι η αποχή των κακών, αλλά (τότε είσαι τέλειος) αν εισήλθες στο νού τον αφανισμένο και φόνευσες τον όφι που είναι πιο κάτω από τον νού, πιο βαθιά από τους λογισμούς στα λεγόμενα ταμεία και στις αποθήκες της ψυχής, που σε φονεύει και φωλιάζει (εκεί). Αν λοιπόν εφόνευσες εκείνον, τότε έβγαλες από μέσα σου κι όλη την ακαθαρσία σου. Όλοι οι φιλόσοφοι και ο (Μωσαϊκός) νόμος και οι Απόστολοι και ο Σωτήρας που ήλθε στον κόσμο ομιλούν περί καθαρότητος. Κάθε άνθρωπος είτε από τους Ιουδαίους είτε από τους Έλληνες αγαπά την καθαρότητα, αν και δεν μπορούν όλοι αυτοί να τη φθάσουν. Πρέπει λοιπόν να επιζητήσουμε πως και με ποια μέσα μπορεί να επιτευχθεί η καθαρότητα της καρδίας. Με κανένα άλλο τρόπο (δεν μπορεί να επιτευχθεί) παρά δια του Σταυρωθέντος υπέρ ημών, γιατί αυτός είναι η οδός , η ζωή, η αλήθεια, η θύρα, το μαργαριτάρι, ο ζων και ουράνιος άρτος. Και δεν είναι δυνατόν κάποιος χωρίς εκείνη την Αλήθεια να γνωρίσει την αλήθεια η να σωθεί».
Ο Κύριος Ιησούς δεν ήταν ένας προφήτης από τους 124.000 που ίδρυσαν μια ακόμα θρησκεία. Ο Ιησούς είναι Θεός αληθινός «ὃς ἐν μορφῇ Θεοῦ ὑπάρχων οὐχ ἁρπαγμὸν ἡγήσατο τὸ εἶναι ἴσα Θεῷ,  ἀλλ' ἑαυτὸν ἐκένωσε μορφὴν δούλου λαβών, ἐν ὁμοιώματι ἀνθρώπων γενόμενος, καὶ σχήματι εὑρεθεὶς ὡς ἄνθρωπος ἐταπείνωσεν ἑαυτὸν γενόμενος ὑπήκοος μέχρι θανάτου, θανάτου δὲ σταυροῦ». (Φιλ.β 6-8)
Η Αγία Γραφή μας προειδοποιεί για κάποιους που θα έρθουν με ένδυμα προβάτου να αλλοιώσουν την υγιείνουσα διδασκαλία: «Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες» (Ματθ 7:15)
Μας προειδοποιεί και για αυτούς που θα παρουσιαστούν σαν «μεσσίες», τις απομιμήσεις και τα νόθα αντίγραφα του Αληθινού Θεού και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού:
«Τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ· ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·  ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.  ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν.  ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε·  ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου·  ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί». (Ματθ.24:23-28)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ


* Το απόσπασμα του Αγίου Μακαρίου υπάρχει στο εξαιρετικό βιβλίο του π.Ιωάννου Φωτοπούλου :  ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ, Κριτικὲς τοποθετήσεις στό βιβλίο «Παγκοσμιότητα καί Ορθοδοξία» Ἀρχιεπ. Ἀλβανίας κ. Ἀναστασίου και συγκεκριμένα στο 3ο κεφάλαιοΤο βιβλίο μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ.


Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον       www.egolpion.com
6   IOYNIOY   2013

Read more: http://www.egolpion.com/ra_gohar_shahi.el.aspx#ixzz2VbyNDB2X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου