Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! [ΒΙΝΤΕΟ]ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!


Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η Πατρίδα μας βρίσκετα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της Εσχάτης Προδοσίας που διέπραξε η Κυβέρνηση!!!

Η Ελλάδα κατέρρευσε οικονομικά λόγω των παλιάτσων που την κυβερνούν και μάλιστα όχι μόνο την ξεπούλησαν αλλά συνεχίζουν την ίδια πολιτική τακτική αυτοί οι ''διαχειριστές'' της κρίσης
εις βάρος του Ελληνικού λαού,που αργοπεθαίνει....
Τα προβλήματα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού αυξάνονται και πληθύνονται!!!
Τα στοιχεία δυστυχώς δεν είναι απλά τρομακτικά, είναι στην κυριολεξία ανατριχιαστικά!!!
Foto dimoprasion.gr

Έχουν μετατρέψει την Χώρα μας σε Μπιάφρα και την οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή!

Αξιοσημείωτο είναι το υψηλό ποσοστό ανεργίας σε όλες τις ηλικίες και οι Έλληνες πλέον στο 70 τοις εκατό ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας και της εξαθλίωσης!

Στην Ελλάδα του 2013 έχουμε χιλιάδες Έλληνες που έχουν μείνει άστεγοι και κοιμούνται σε παγκάκια,σε πάρκα και ζητιανεύουν ένα πιάτο φαγητό!

Δέν έχουν την δυνατότητα ούτε φάρμακα να αγοράσουν ενώ είναι εκτεθειμένοι και σε επικίνδυνα προβλήματα του περιβάλλοντος, όπως ρύπανση,μόλυνση λόγω θανατηφόρων ψεκασμών που όλοι

γνωρίζουμε ότι γίνονται κατά διαταγήν των κατακτητών της Ελλάδας για να αυξηθούν οι θάνατοι, αφού επιδιώκουν την μείωση του πληθυσμού στην Χώρα μας και σε διάφορες νέες ασθένειες που έχουν μεταφέρει στην Πατρίδα μας οι λαθρομετανάστες!

Τραγικός επίσης είναι ο δείκτης θνησιμότητας στην Ελλάδα από αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων και Ελληνίδων!

Από την άλλη πλευρά οι διάφορες αριστερόστροφες ''δημοκρατικές δυνάμεις''έχουν επιτείνει πολύ περισσότερο το ήδη υπάρχον πρόβλημα στην Ελλάδα,αφού χορηγήθηκαν επίσημα μόνο το 2011, 549.604 άδειες παραμονής σε μετανάστες στην Χώρα μας!

Βέβαια ο αριθμός των παρανόμως και καταχρηστκώς διαβιούντων στην Πατρίδα μας από διάφορες χώρες της Ν.Α. Ασίας,[Μπαγκλαντές,Ινδίες,Πακιστάν κτλ]καθώς και από Αφρική,παραμένει άγνωστος!!!

Η εγκληματκότητα έχει αυξηθεί στο έπακρο!Καθημερινά έχουμε συμβάντα κλοπών,βιασμών, δολοφονίες εις βάρος Ελλήνων και η Κυβέρνηση κάνει ότι δεν ''τρέχει'' τίποτα!!!

Και όχι μόνο κάνει ότι δεν βλέπει,αλλά ασχολείται και με την δήθεν αντιμετώπιση του ανύπαρκτου ρατσιστικού προβλήματος των Ελλήνων!!!

Αποδύονται σε μάχες περί όνου σκιάς και το χειρότερο,ήρωες και πρωταγωνιστές αναδεικνύονται στελέχη αριστερής πολιτικής,αυτοί οι λαθρολάγνοι οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές κρίσεις!!!

Η Ελλάδα χρειάζεται έναν ΗΓΕΤΗ!!!Έναν ΗΓΕΤΗ αληθινό Πατριώτη που θα ρέει στις φλέβες του αίμα Ελληνικό και η καρδιά του θα ξεχειλίζει από Ανδρεία!!!

Αυτός ο ΗΓΕΤΗΣ θα ελευθερώσει την Πατρίδα μας!!!Αυτός ο ΗΓΕΤΗΣ θα είναι Άξιος να λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου