Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ;;;

ΞΕΚΙΝΑΕΙ; Οι Η.Π.Α αναπτύσσουν δυνάμεις στα σύνορα της Συρίας



 
Προετοιμασία για την τελική επέμβαση στη Συρία; Μεγάλη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων των Η.Π.Α έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε λιμάνι της νότιας Ιορδανίας: οι Αμερικανικές δυνάμεις είναι πανέτοιμες να αναπτυχθούν στα σύνορα της χώρας προς τη γειτονική Συρία.
Η συγκεκριμένη πληροφορία «καταφθάνει» από τον ιστότοπο DEBKAfile των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών, που αναφέρει ότι 1.000 Αμερικανοί στρατιώτες του 24ου Εκστρατευτικού Σώματος έχουν καταφθάσει από την Τρίτη στο νότιο λιμάνι Aqaba της Ιορδανίας. Εν συνεχεία, οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν προς τον βορρά της χώρας υπό την συνοδεία των Ιορδανικών ενόπλων δυνάμεων.

Τη Δευτέρα, εκπρόσωπος της Κεντρικής Διοίκησης των Ειδικών Επιχειρήσεων των Η.Π.Α (σ.σ. pentapostagma.gr - U.S. Central Command) με έδρα την Tampa της Florida, επιβεβαίωσε ότι εκτοξευτές πυραύλων Patriot και μαχητικά αεροσκάφη F-16 είναι έτοιμα να αναπτυχθούν στο εσωτερικό της Ιορδανίας έπειτα από σχετική έγκριση που έχει ήδη ληφθεί.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, οι Η.Π.Α έχουν στείλει πολυάριθμες μονάδες πεζικού στην Ιορδανία, με κυριότερο σκοπό τη λειτουργία επιχειρήσεων εκπαίδευσης των ένοπλων τρομοκρατών που μάχονται κατά του Assad.

Δοθέντος του γεγονότος ότι η Susan Rice ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των Η.Π.Α (αλλάζοντας ίσως δραστικά την κατεύθυνση και τον σχεδιασμό των σχετικών πολιτικών), η Αμερική βλέπει πλέον ολοένα και πιο «συμφέρουσα» την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία…
pentapostagma.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλικ εδώ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου