Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΔΩΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΔΩΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ



ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΔΩΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου 
================

Διαβάσαμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία” σχόλιο ανώνυμου, που υπογράφει ως Proterios, που σχολιάζει ως ακολούθως τις δηλώσεις του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου για το μεταναστευτικό:

“Εδώ δεν έχουμε κάποιους ξένους να τους “ξενίσουμε", αλλά έχουμε ολόκληρο σχέδιο εισβολής αλλοθρήσκων.
Προφανώς αυτό βολεύει, βέβαια, τους Ζακυνθηνούς ξενοδόχους και διάφορους άλλους ζακυνθηνούς αεριτζήδες και επιχειρηματίες της αρπαχτής, που θέλουν φτηνό προσωπικό. Αυτούς εκπροσωπεί ο "Σεβασμιώτατος"; Μάλλον ναι...

Το τζαμί δεν το έφτιαξαν στο Σινά επειδή το ζήτησαν δήθεν οι Βεδουίνοι, αλλά ως μέσον επιβίωσης του μοναστηριού μέσα στο μουσουλμανικό περιβάλλον.

Κατά τα άλλα, ο κ. Χρυσόστομος Συνετός είναι γνωστό πρόσωπο, γνωστό και το τι είναι, πού πρόσκειται, τι πρεσβεύει και το τι εκπροσωπεί...
Χρόνια τώρα ήταν ο κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο...

Και ας μην τολμάει να αναφέρεται στον Μεσογαίας, διότι αυτόν υπονοεί ότι ματαίωσε την ανέγερση του τζαμιού στην Παιανία, διότι οι συγκρίσεις δεν ωφελούν τον κ. Χρυσόστομο Συνετό.

Και κάτι άλλο, για να σταματήσει η πώληση φτηνής "θεολογίας" από διάφορους αριστερούς, είτε φορούν ράσα, είτε όχι: “εἰ δέ τις τῶν ἰδίων καὶ μάλιστα τῶν οἰκείων οὐ προνοεῖ, τὴν πίστιν ἤρνηται καὶ ἔστιν ἀπίστου χείρων” (Α΄ Προς Τιμόθεον επιστολή).

Σ' όσα αναφέρει ο Proterios να προσθέσουμε ότι ο Σεβασμιότατος κάνει ένα μεγάλο λάθος. 

Μιλά για το χρώμα των μεταναστών και τη θρησκεία τους και όχι για τη διάθεσή τους να επιβάλουν τη Σαρία στην πατρίδα μας. 

Υπάρχουν βέβαια μεταξύ μας και ελάχιστοι ρατσιστές. Η μεγάλη πλειοψηφία όμως των Ελλήνων δεν είμαστε ρατσιστές. Δεν έχουμε πρόβλημα επειδή κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος από το δικό μας. Ούτε καν επειδή πρεσβεύουν διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις από τις δικές μας.

Εχουμε όμως πρόβλημα - αλίμονον αν δεν είχαμε - επειδή κάποιοι μουσουλμάνοι - σχεδόν στο σύνολόν τους - λαθραίοι μετανάστες, δεν έρχονται να φάνε ψωμί στην πατρίδα μας και να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά να μας επιβάλουν τη Σαρία. 

Με άλλα λόγια να ανατρέψουν το Σύνταγμα και την πολιτική, πολιτιστική και θρησκευτική παράδοση του τόπου μας.
ΠΗΓΗ: panayiotistelevantos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου