Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ : ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ


1ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΕΚΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ   ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟ  ΠΕΡΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
Αύριο δεν θα μας επιτρέπουν ούτε να προσευχόμαστε αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Ιδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει: 

1. Με τον κατ’ευφημισμό «αντιρατσιστικό νόμο» τίθεται ταφόπλακα στην αληθινή-έμπρακτο Δημοκρατία του : «τις αγορεύειν βούλεται», δηλαδή «ποίος θέλει να λάβη τον λόγο».
Διά μέσου των αιώνων καταργήθηκαν αυτές οι αληθινές δημοκρατικές αξίες και τον λόγο ημπορούσαν να έχουν η ολιγαρχία, οι τύραννοι, οι αυταρχικοί αυτοκράτορες, βασιλείς, ηγεμόνες, φεουδάρχες, οι μαύροι και κόκκινοι φασίστες και προσφάτως οι  δήθεν εκπρόσωποι του λαού εις τα Κοινοβούλια.
2. Όμως αυτοί, αντί να είναι «πατέρες του Έθνους» κατήντησαν εμμέσως ή αμέσως πατραλοίες (πατροκτόνοι). Ο αρχηγός του κάθε κόμματος, ωσάν τους «ινδιάνους» (γαλιά), τους οδηγεί στην κομματική πειθαρχία. Ως επί το πλείστον, οι περισσότεροι αρχηγοί, αμέσως ή εμμέσως κατήντησαν δοτοί, ανδρείκελα, πουλημένοι και πειθήνια όργανα των σκοτεινών δυνάμεων, πασχίζοντες να εκμαυλίσουν τον λαό με αφθονώτατα αίσχιστα θεάματα. Καί άλλοτε μεν του ικανοποιούν τις ζωώδεις υλιστικές του βουλιμίες, παρέχοντάς του τα πάντα, ακόμη και με θαλασσοδάνεια, οδηγώντας τον στην παγκοσμιοποίησι, την σαρκολατρεία και τον έκλυτο βίο, για να μη δύναται να αντισταθή στην σήψι. Άλλοτε δε, του στερούν και τον άρτο τον επιούσιο, εξωθούντες τον στις αυτοκτονίες.
3. Παλαιότερα, υπήρχαν πνευματικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, οι οποίοι, όταν έβλεπαν βαρείς, αιμοδιψείς λύκους να κατασπαράσσουν τα πνευματικά ποίμνια, κατέλειπαν την φλογέρα και άρπαζαν την σφενδόνη και έλεγχαν δριμύτατα τους φαύλους και κακούς ηγέτες.
Όπως παραδείγματος χάριν, ο μέγιστος Ιωάννης ο Πρόδρομος, εισερχόμενος ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα, τονίζων και στον θηριώδη Ηρώδη το «ουκ έξεστί σοι έχειν την γυναίκα του αδελφού σου» (Μαρκ. ΣΤ, 18), δηλαδή «δεν επιτρέπεται να έχης ως γυναίκα σου την γυναίκα του αδελφού σου».

Ο ιερός Χρυσόστομος, υπερασπιζόμενος την φτωχειά χήρα, έλεγξε δριμύτατα την αυτοκράτειρα Ευδοξία, που ήθελε να της σφετερισθή τον κήπο της, δίπλα στα ανάκτορα, αποκαλών αυτήν ως «Αδοξία». Καί ετόνιζε: «πάλιν Ηρωδίας μαίνεται, πάλιν Ηρωδιάς ζητεί την κεφαλήν Ιωάννου επί πίνακι».

4. Χιλιάδες τέτοιοι πνευματικοί πατέρες ετάσσοντο με το μέρος του Λαού και εναντιώνοντο κατά των απάνθρωπα συμπεριφερομένων αρχόντων, ακολουθώντας πιστά την διδασκαλία και τα βήματα του Θεανθρώπου, αποστρεφόμενοι «…πρόσκαιρον έχειν αμαρτίας απόλαυσιν...» (Εβρ 11, 25).
5. Σήμερα όμως, όχι μόνον η πολιτική και η πνευματική ηγεσία δεν θέλουν να έλθουν σε ρήξι με το αισχρό κατεστημένο, αλλά δυστυχώς και οι περισσότεροι των μεγαλοσχημόνων κληρικών μας συμπορεύονται με τους αντιχριστιανικώς συμπεριφερομένους και ενεργούντας διεφθαρμένους άρχοντες. Λέγουν δε «ναί» (αυτοί οι «νενέκοι», οι οποίοι κατά τον αείμνηστο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη χρειάζονται «φωτιά και τσεκούρι») εις όλα τα καταλυτικώς δρώντα νομοσχέδια και αποφάσεις της Νομοθετικής και Εκτελεστικής εξουσίας, ακόμη και στο φίμωτρο-την ταφόπλακα της πραγματικής Δημοκρατίας.
Τώρα είναι η μοναδική ευκαιρία να ανανήψουν όλοι οι μέχρι τώρα αμέσως ή εμμέσως σιωπούντες ή δικαιολογούντες τα αδικαιολόγητα.

6. Οδηγούμεθα στην εποχή της Πομπηίας, όπου δεν ετιμωρούντο οι φαύλοι και αναίσχυντα αμαρτάνοντες, αλλά οι υγιώς θρησκευτικά και κοινωνικά ορθοφρονούντες.
7. Αλλά ιδού «χείρον Πομπηίας» σήμερον…
8. Με τον προς ψήφισι κατατεθέντα νόμο απειλούνται όλοι οι υγιώς ορθόδοξα και εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες να φυλακίζωνται και να πληρώνουν τεράστιες ποινές, αν πιστεύουν και εφαρμόζουν τα λόγια του Θεανθρώπου Χριστού. Έτσι ακριβώς ταλαιπωρήθηκε βάναυσα ο Απόστολος Παύλος για να φθάση από την Καισάρεια μέχρι τον Καίσαρα της Ρώμης.
Ενώ αντιθέτως θα προστατεύωνται όλοι οι αισχροί, αναίσχυντοι, ανώμαλοι, παλλακίδες, φαύλοι και αντιχριστιανικώς εκφραζόμενοι και βιούντες «αετονύχηδες» και «πατριάρχες» της διαπλοκής.
 
 9. Κανείς πλέον, ηγέτης κατά την αρμοδιότητα ή την γεωγραφία, δεν επιτρέπεται να σιωπά. Αυτή η σιωπή του οποιουδήποτε είναι συνενοχή  Διότι η ελευθερία των Ελλήνων αποκτήθηκε με ποταμούς αιμάτων.

10. Η ευγενής και ευπρεπής κριτική δίδει τον λόγο, ανοίγει τον διάλογο. Η Ιστορία βεβαιώνει, ότι, όπου δεν υπάρχει καλόπιστος διάλογος, βασιλεύει ο Διάβολος.
11. Ο αείμνηστος Πρωθυπουργός της Πρωσίας Στόιτς τονίζει: «εις καμία Σχολή του κόσμου δεν μπορείς να μάθης το τι είναι ψεύδος, αλήθεια, απάτη, διαστροφή, παρά μόνον στην πολιτική. Αυτά που εξαίρουν οι πολιτικοί με διαπρύσιους λόγους, οι ίδιοι τα τορπιλίζουν και εξαφανίζουν εμμέσως».
12. Αλλά ας παρακολουθήσωμε σχετικώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο εις το άρθρο του:http://www.mkka.blogspot.gr/2013/05/blog-post_20.html και άλλους υγιώς ορθοδόξως και εθνικά εκφραζομένους Έλληνες, ως π.χ. τον κ. Γεώργιο Αναστόπουλο εις το άρθρο του:http://aegeanhawk.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3165.html τα κείμενα των οποίων αναδημοσιεύομε ευχαρίστως αυτοτελώς εις το παρόν.
Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

13. Μακάρι ο Θεός να μας φωτίση να συνειδητοποιήσωμε επιτακτική την ανάγκη να αντιδράσωμε ομαδικώς, πριν αύριο είναι πολύ αργά.
Να συστρατευθώμε:
«ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ημέρα σωτηρίας» (Β’ Κορ. 6, 2).
Διότι:
«οι υιοί του αιώνος τούτου φρονιμώτεροι υπέρ τους υιούς του φωτός εις την γενεάν την εαυτών εισι …» (Λουκ. 16, 8).

14. Αύριο δεν θα μας επιτρέπουν ούτε να προσευχόμαστε: «ο Θεός να μας σώση από λοιμού, λιμού, σεισμού, καταποντισμού, πυρός, μαχαίρας, ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ» και λοιπά.
 15. Ήδη ο τ. Εισαγγελεύς και νυν Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαράλαμπος Αθανασίου και ως ειδήμων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι «επαρκέστατες διατάξεις υπάρχουν για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Περαιτέρω προσθήκες διατάξεων απειλούν τις ελευθερίες των Ελλήνων».
Δεν έχομε χρεία άλλων μαρτύρων.

16. Ο Αντίχριστος μας απειλεί.
Ευρίσκεται προ των πυλών.

17. Όπως «στρώνουμε, κοιμόμαστε» και «ο,τι σπέρνουμε,  θερίζουμε» …
ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ! 


ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22220:idruma-proapi&catid=288:eipan&Itemid=787

1 σχόλιο:

  1. Σε λίγο ούτε το Σταυρό μας δε θα μπορούμε να κάνουμε ούτε να τον φοράμε για να μην προσβάλουμε το Ισλάμ. Δε μιλάμε βέβαια για τη σημαία μας αφού είναι αναμενόμενο το τι θα γίνει: από το κέντρο που ήταν ο Σταυρός τον «στριμώξανε» σε μια γωνία για να μπορέσουν να τον βγάλουν εντελώς ώστε η σημαία της Ελλάδος να καταντήσει 5 μπλε και 4 άσπρες λωρίδες πανιού... Και όλα αυτά για να μην είμαστε ρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή