Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΟ "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΑΣ !!!

Μαρκογιαννάκης: «Τί είναι αυτό το θηλυκό που βρίζει τους νεκρούς γονείς μου;»"


Διαβάστε τα πρακτικά με όλους τους πρωτοφανείς διαλόγους της ντροπής στην Προανακριτική της Βουλής.


Άναυδη συνεχίζει να παρακολουθεί η κοινή γνώμη το σίριαλ των πρωτοφανών διαλόγων που χαρακτήρισαν την συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Συνέχεια στις χτεσινές απίστευτες στιχομυθίες έδωσε ο προεδρεύων της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ο οποίος, στη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Antena, σε διάλογο με οτν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλη ισχυρίσθηκε ότι η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου υβρίζει τους γονείς του που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή καθώς και αμφισβητεί την πατρότητά του!

«Τί είναι αυτό το θηλυκό που βρίζει τους νεκρούς γονείς μου και αμφιβητεί την πατρότητά μου;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκογιαννάκης, καλώντας τον κ. Παπαδημούλη να ανατρέξει στα πρακτικά.

Ο ίδιος, μιλώντας σε εκπομπή του Mega ανέφερε ότι οι συνεδριάσεις της Προανακριτικής χωρίς την παρουσία της κας Κωνσταντοπούλου και του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη είναι υποδειγματικές.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο μεν ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπίμως τοποθετήσει την κα Κωνσταντοπούλου για να δηυμιουργούνται εντάσεις, στην δε Χρυσή Αυγή είχε προγραμματισθεί να δημιουργηθεί το επεισόδιο. Είπε χαρακτηριστικά οτι ο κ. Κασιδιάρης ήταν στημένος.


kathimerini.gr

ΠΗΓΗ:   http://himaira.blogspot.com/2013/04/blog-post_2573.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+himaira+%28Himaira%29&utm_content=Yahoo!+Mail

1 σχόλιο: