Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΙΗΣΟΥΪΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ !!!



Ο χρόνος θα δείξει άν πράγματι είναι ο προφητευμένος Ψευδοπροφήτης τής Αποκαλύψεως πού παριστάνοντας τον άγιο, τον ταπεινό καί ελεήμονα θα κατορθώσει νά γίνει πιστευτός καί νά ενώσει όλα τά θρησκεύματα  σέ  μιά "θρησκεία" γιά όλο τον κόσμο ! 
Μόνο πού η "θρησκεία" αυτή δεν θα έχει σχέση με τον Αληθινό Θεό καί την σωτηρία τών ανθρώπων, αλλά μέ την αιώνια Κόλασή τους...
Θα είναι η παγίδα μέ "ενέργεια πλάνης" πού θα επιτρέψει ο Θεός να πέσουνε μέσα οί περισσότεροι τών ανθρώπων  γιατί περιφρόνησαν τίς αλήθειες καί το Ευαγγέλιο τού Αληθινού Θεού καί προτίμησαν κάθε ψεύδος  καί κάθε αδικία..." ( Β΄ πρός Θεσσαλονικείς επιστολή Αποστ. Παύλου β΄ 11-12 ) 

Ο Πάπας Φραγκίσκος προέτρεψε τα μέλη όλων των θρησκειών και τα άτομα που δεν ανήκουν σε κάποια εκκλησία να ενωθούν για να υπερασπιστούν τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και το περιβάλλον.
«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και αισιοδοξία και ελπίδα», δήλωσε ο ραβίνος David Rosen, από την Ιερουσαλήμ, διευθυντής των Διαθρησκευτικών Σχέσεων για την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή.
«Είναι βαθύτατα προσηλωμένος στις Καθολικό-εβραϊκές σχέσεις", είπε γιά τον Πάπα ο Rosen, ο οποίος παρέστη στη συνάντηση.
 Ο Yahya Pallavicini, ηγέτης της μουσουλμανικής κοινότητας της Ιταλίας, είπε ότι εντυπωσιάστηκε από την επιμονή του Πάπα για την προώθηση της διαθρησκευτικής φιλίας.
O Φραγκίσκος συναντήθηκε με ηγέτες μη καθολικούς χριστιανικούς, όπως Ορθόδοξους, Αγγλικανούς, Λουθηρανούς και Μεθοδιστές, και άλλους όπως Εβραίους, Μουσουλμάνους, Βουδιστές και Ινδουιστές.
"Η Καθολική Εκκλησία έχει επίγνωση της σημασίας της για την προώθηση της φιλίας μεταξύ των ανδρών και των γυναικών από διαφορετικές θρησκευτικές παραδόσεις," δήλωσε ο Αργεντινός ποντίφικας στους θρησκευτικούς ηγέτες στο Βατικανό.
Μιλώντας στα ιταλικά στην Sala Clementina, είπε ότι τα μέλη όλων των θρησκειών, ακόμη και οι μη-πιστοί πρέπει να αναγνωρίσουν την κοινή ευθύνη τους "στον κόσμο μας, σε όλη τη δημιουργία, την οποία θα πρέπει να αγαπούμε και να προστατεύουμε.
"Πρέπει να κάνουμε πολλά για το καλό των φτωχότερων, των αδύναμων, και εκείνων που υποφέρουν, να ευνοήσουμε τη δικαιοσύνη, να προωθήσουμε τη συμφιλίωση και να οικοδομήσουμε την ειρήνη», είπε.
Αν και είπε, ότι η ιστορία έχει δείξει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια γιά να εξαλειφθεί ο Θεός έχει φέρει "πολύ βία," εν τούτοις αναφέρθηκε καί σ΄ εκείνους που αναζητούν την αλήθεια, την καλοσύνη και την ομορφιά χωρίς να ανήκουν σε κάποια θρησκεία.
"Είναι πολύτιμοι σύμμαχοί μας στη δέσμευση για την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την οικοδόμηση μιας πιο ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ των ανθρώπων και την προστασία της φύσης», είπε.
  Πηγή (από Yahoo News)

Ο Φραγκίσκος θα πλύνει τα πόδια 12 κρατουμένων...

The Guardian
Είναι ήδη γνωστός ως ο Πάπας που πηγαίνει με το λεωφορείο, πληρώνει τους λογαριασμούς του και φοράει παλιά παπούτσια. 
Τώρα ο Πάπας Φραγκίσκος εκπληρώνει με άλλον έναν τρόπο την εικόνα του Ποντίφικα του λαού, ανακοινώνοντας ότι θα τελέσει τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης σε φυλακές ανηλίκων.
Οπως ανακοίνωσε το Βατικανό, για πρώτη φορά τους τελευταίους αιώνες, ο Πάπας δεν θα βρίσκεται τη Μεγάλη Πέμπτη ούτε στη βασιλική του Αγίου Πέτρου ούτε στη βασιλική του Αγίου Ιωάννου του Λατερανού.
Ο νέος Αργεντίνος Πάπας θα μεταβεί στο παρεκκλήσι των φυλακών ανηλίκων και νέων Καζάλ ντελ Μάρμο, που βρίσκεται στα περίχωρα της Ρώμης. Στη διάρκεια της λειτουργίας, ο 76χρονος Ποντίφικας θα πλύνει τα πόδια 12 κρατουμένων, τελετουργική κίνηση που παραπέμπει στο πλύσιμο των ποδιών των Αποστόλων από τον Ιησού μετά τον Μυστικό Δείπνο.
Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Φραγκίσκος συνεχίζει την παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε στο Μπουένος Αϊρες. Ως αρχιεπίσκοπος της πρωτεύουσας της Αργεντινής, ο καρδινάλιος Μπερτόλιο τελούσε τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης με ταπεινότητα σε σχολεία, νοσοκομεία, πτωχοκομεία και άλλα ιδρύματα, αντί μεγαλοπρεπών ναών.
Τη φυλακή Καζάλ ντελ Μάρμο είχε επισκεφθεί και ο επίτιμος Πάπας Βενέδικτος το 2007, όχι όμως Μεγάλη Πέμπτη. Τα πρώτα δύο χρόνια της θητείας του, ο Βενέδικτος έπλενε τα πόδια 12 λαϊκών από την επισκοπή της Ρώμης, ενώ τα επόμενα χρόνια επέλεγε κληρικούς.
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β΄ ξεκίνησε επίσης με αντίστοιχες συνήθειες όπως ο Φραγκίσκος, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της θητείας του πλένοντας πόδια ιερέων. Το 1980 ο Ιωάννης Παύλος ο Β΄ επέλεξε 12 αστέγους, αν και η λειτουργία εκείνη τελέστηκε στην έδρα της επισκοπής της Ρώμης, στον Αγιο Ιωάννη του Λατερανού.
Ο Φραγκίσκος εξέπληξε πολλούς με τον απλό τρόπο που απευθύνθηκε στους πιστούς αμέσως μετά την εκλογή του, την περασμένη Τετάρτη. Την εβδομάδα που έχει μεσολαβήσει, ο νέος Πάπας ήρθε σε επαφή με πολλούς απλούς ανθρώπους, φέρνοντας στο Βατικανό μια αισθητική απλότητας, την οποία ο ιταλικός Τύπος έχει ονομάσει «στυλ Μπερτόλιο».
Δεν είναι ακόμη γνωστό πού θα επιλέξει να κατοικήσει ο νέος Πάπας. Αυτήν τη στιγμή συνεχίζει να διανυκτερεύει στον ξενώνα της Σάντα Μάρτα, στον οποίο διέμεναν οι καρδινάλιοι στη διάρκεια του κονκλάβιου. 
Στο μεταξύ, εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης στο Παλάτι των Αποστόλων. Την περασμένη εβδομάδα, ο νεοεκλεγείς Φραντσέσκο ξεναγήθηκε στη μεγαλοπρέπεια του ευρύχωρου παπικού διαμερίσματος και φέρεται να δήλωσε ότι «έχει χώρο για 300 ανθρώπους».

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_22/03/2013_514931

ΠΗΓΗ:   http://www.kivotoshelp.gr/Pages/kosmosNea.htm#PAPAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου