Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;

Το ΠΑΣΟΚ βάζει τους υπαλλήλους του να υπογράψουν μία σκανδαλώδης σύμβαση


Το ΠΑΣΟΚ αφού νοικοκύρεψε την χώρα τώρα είπε να ασχοληθεί και με τα οικονομικά του κόμματος η εξυγίανση των οποίων περνά -όπως και στην χώρα άλλωστε- μέσα από την ελαχιστοποίηση των εργασιακών δικαιωμάτων και των μισθών. 
Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα iefimerida.gr

Στους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ δόθηκαν από την Ιπποκράτους οι συμβάσεις για εκ περιτροπής εργασία. Σε μία προσπάθεια να «συμμαζέψουν» τα έξοδα στο ΠΑΣΟΚ οι εργαζόμενοι καλούνται να υπογράψουν νέες συμβάσεις.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να υπογράψουν πως:
  1. Θα εργάζονται δύο ημέρες την εβδομάδα, εκτός και αν παραστεί ανάγκη για επιπλέον εργασίας, ωστόσο σε καμία περίπτωση η ημέρες δεν θα ξεπερνούν τις 25 μηνιαίως.
  2. Στην περίπτωση όμως έλλειψης εργασίας το «ΚΙΝΗΜΑ» -όπως αναφέρεται το ΠΑΣΟΚ στη σύμβαση- θα μπορεί και αφού θα έχει ενημερώσει 48 ώρες νωρίτερα τους εργαζομένους να μην τους απασχολήσει για ορισμένες ημέρες ή να τους απασχολήσει για λιγότερες από τις συμφωνημένες δύο εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.
  3. Οι εργάσιμες ώρες ανά ημέρα θα είναι από 8 και κάτω.
  4. Οι συνεργάτες του Κινήματος δεν μπορούν να αναλάβουν εξωτερική εργασία σε άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα ή να συμμετέχουν σε έργο ή προγράμματα που βρίσκονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αξίες, αρχές και στόχους του «Κινήματος».
  5. Τέλος όπως αναφέρεται στις περισσότερες συμβάσεις εργασίας, έτσι και στη συγκεκριμένη αν προκύψουν τυχόν διαφορές θα επιλύονται στα αρμόδια δικαστήρια.








































































































































ΠΗΓΗ: iefimerida.gr


ΠΗΓΗ:   http://www.newst.gr/2013/03/blog-post_9004.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου