Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ! ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΣ ... ΛΕΙΠΕΙ !!!

Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ


1Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στον ΒΗΜΑ FM πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος εντός του μηνός Απριλίου θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για το Γενικό και Τεχνολογικό Λύκειο.
Όπως είναι γνωστό το ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνά έχει καταθέσει στις 21/12/2012 στη Βουλή Πρόταση νόμου για το Λύκειο που περιέχει τα παλαιά σχέδια της τότε Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου και υποβαθμίζει πλήρως το μάθημα των Θρησκευτικών.

Σήμερα εξάλλου η Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας και Έρευνας της ΔΗΜΑΡ βουλευτής Μαρία Ρεπούση με ένα tweet ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Τομέα Παιδείας της ΔΗΜΑΡ για το ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΌ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΌ το Σάββατο 13/4/2013 στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ, προφανώς ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου από τον Υπουργό Παιδείας.
Με δεδομένες τις πιέσεις που ασκούνται λόγω συγκυβέρνησης μεταξύ των τριών κομμάτων θα παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις γύρω από το νέο Λύκειο και την τύχη που επιφυλάσσουν για το μάθημα των Θρησκευτικών σε αυτό.

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19350:i-trikommatiki&catid=284:politika&Itemid=780

1 σχόλιο:

  1. Μάθημα Θρησκευτικών έχει πάψει εδώ και καιρό να διδάσκεται σωστά. Για να βρεις σωστό καθηγητή πρέπει να ψάξεις με το μικροσκόπιο... Κι αν κρίνουμε από αυτά που διδάσκονται τώρα στις Θεολογικές Σχολές, η επόμενη γενιά θα μαθαίνει να ανέχεται την ανωμαλία σαν ελεύθερη επιλογή, ότι η έκτρωση είναι ιερό δικαίωμα της γυναίκας και είναι απαρχαιωμένα τα όσα λέει η Παράδοση, ότι όλες οι θρησκείες πιστεύουν στον ίδιο Θεό: Γιαχβέ, Αλλάχ, Τριαδικός Θεός είναι το ίδιο πράγμα... Η Εκκλησία θα κάνει τίποτα να αλλάξει την κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή