Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΥΠΟ ΤΗΝ "ΣΟΦΗ" ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ... ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΟΓΕΡΟΥ !!!

Εβραιοπληξία έχει πάθει ο δήμος Θεσσαλονίκης!




Eχουν πάθει εβραιοπληξία - Ο δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο διεθνές συνέδριο: "Εβραϊκά κοιμητήρια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς" !
Ο δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει επισήμως από την Τετάρτη 17 έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου στο διεθνές συνέδριο εμπειρογνωμόνων  που πραγματοποιείται στο Βερολίνο με θέμα...
τα «Εβραϊκά κοιμητήρια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς». Στο τριήμερο διεθνές συνέδριο που διοργανώνουν η Εφορεία Μνημείων του κρατιδίου της γερμανικής πρωτεύουσας, η Εβραϊκή Κοινότητα και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα εκπροσωπηθεί από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρο Πέγκα και την πανεπιστημιακό-δικηγόρο, μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Στέλλα Σάλεμ.
Σε εισηγήσεις τους στη διάρκεια των εργασιών, ο Σπύρος Πέγκας θα αναφερθεί στην «πολιτική του δήμου Θεσσαλονίκης ως προς τη διατήρηση της μνήμης και την ανάδειξη της εβραϊκής παρουσίας στην πόλη», και η κ. Σάλεμ στο «παλιό εβραϊκό κοιμητήριο της Θεσσαλονίκης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου