Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ


15Βόμβες Assange (Wikileaks) πριν από λίγο για τα έγγραφα του Κίσινγκερ σε Ελλάδα – Αίγυπτο.Πριν από λίγο ο Τ. Ασανς των Wikileaks σε ζωντανή συνέντευξη, προανήγγειλε ότι τα έγγραφα που βγαίνουν τώρα στην δημοσιότητα και αφορούν τον περιβόητο Κίσινγκερ περιέχουν πραγματικές βόμβες για την Ελλάδα.


Δείχνουν πολύ σκοτεινή συνεργασία της Αμερικάνικης πλευράς με την Τουρκική παρά την “καλή σχέση” που είχε ο Αμερικανικος παράγοντας με την χούντα.

Για την Αίγυπτο, ο ιδρυτής των Wikileaks αποκάλυψε πως η Μουσουλμανική Αδελφότητα ήταν δημιούργημα του Κίσινγκερ που ήθελε να φυτεύει ισλαμιστές σε πανεπιστήμια για να διαλύουν την δομή των Εθνών! Ώστε να κλονίζονται τα δημοκρατικά καθεστώτα και να είναι χειραγωγίσιμα από τον Αμερικάνικο παράγοντα!Αναμένουμε με αγωνία.

Αν και είναι ξεκάθαρο πλέον το ποιός καλλιέργησε το σκοτεινό μέρος του παρακράτους που το είδαμε σε πλήρη δράση τόσο τον Δεκέμβρη του 2008, όσο και στις πυρκαγιές του 2007-2009. 


ΠΗΓΗ!:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19410:kiingker-me-t&catid=99:nea&Itemid=369

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου