Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ;;;

Αμετανόητος ο δημοτικός σύμβουλος που πρότεινε ευθανασία για ΑΜΕΑ




Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωση του πως «θα πρέπει να γίνεται ευθανασία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες», όμως ο βρετανός δημοτικός σύμβουλος...
Κόλιν Μπρούερ από την Κορνουάλη παραμένει αμετανόητος και δεν παραιτείται, παρά τις πιέσεις που δέχεται.

Ο 68χρονος Κόλιν Μπρούερ, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Wadebridge East στην Κορνουάλη δήλωσε στη διάρκεια εκδήλωσης το 2011 πως «τα παιδιά με αναπηρία κοστίζουν πολλά χρήματα στη δημοτική αρχή και θα ήταν προτιμότερο να τους γίνεται ευθανασία». Σύλλογοι ΑΜΕΑ κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Μπρούερ, ο οποίος παρά τις πιέσεις που δέχθηκε δεν παραιτήθηκε και αρκέστηκε σε μία γραπτή δήλωση μεταμέλειας.
Επιτροπή της δημοτικής αρχής της Κορνουάλης απεφάνθη σήμερα πως ο Κόλιν Μπρούερ θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση του, για να προκαλέσει την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος είπε πως «Δεν έχω πρόθεση να παραιτηθώ και δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να το κάνω, αφού ζήτησα συγγνώμη».
Σε δηλώσεις του στο BBC o 68χρονος Μπρούερ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ορισμένες φορές σε πετυχαίνει κάποιος σε κακή μέρα. Ξέρω ότι δεν είναι καλή δικαιολογία και πως θα απολογούμαι για μια ζωή για αυτό. Λυπάμαι ειλικρινά!»
Κάτοικοι της περιοχής μαζεύουν υπογραφές για την απομάκρυνση του Κόλιν Μπρούερ από τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο, κάτι που ομολογουμένως θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλούς μήνες!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου