Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ !!!

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
 
03/10/2013 - 13:28
Συνεπής στην πολιτική του εκτουρκισμού της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχός της πόλης Γ.Μπουτάρης κάλεσε χθες με έξοδα του δήμου 220 γυναίκες από τη γειτονική χώρα για ... πάρτι στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρα της Γυναίκα.
Τις υποδέχθηκε ο ίδιος και η υποπρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Σετζίλ Ζεϊνέπ Ντογάν.

«H Θεσσαλονίκη έχει μια ιδιαίτερη σημασία για μας, ως γενέτειρα του Ατατούρκ, και επειδή δεν απέχει και πάρα πολύ από την πόλη μας την εντάξαμε στο πρόγραμμα», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Παραρτήματος Τεκίρνταγ της Ένωσης Γυναικών Τουρκίας, Νουράλ Ουλκέρ.
Για συναισθηματικούς λόγους μετείχε στο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη η Τουρκοκύπρια Μουμπετστσέλ Κοτάι. «Ήρθα περισσότερο για να δω την πόλη και το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ατατούρκ. Για μας η Θεσσαλονίκη έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία. Δακρύζω από τη συγκίνηση που βρίσκομαι εδώ. Το μόνο πράγμα που με στεναχώρησε ήταν που το σπίτι του Ατατούρκ ήταν κλειστό λόγω ανακαίνισης και έτσι είδαμε μόνο την αυλή» είπε η κ. Κοτάι.
Είναι απίστευτο ότι ακόμα και σε μια τέτοια εκδήλωση οι φιλοξενούμενες του Μπουτάρη με έξοδα των Θεσσαλονικέων, "βάζουν μπροστά" τον σφαγέα του Ελληνισμού ... Κεμάλ Ατατούρκ και αναφέρονται μόνο σε αυτόν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου