Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!

Ντοκιμαντέρ : Η Αόρατη Αυτοκρατορία



 
To ‘Invisible Empire’ (‘Αόρατη Αυτοκρατορία’) είναι ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Jason Bermas, το οποίο αποκαλύπτει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη σύμφωνα με τα λόγια των ίδιων των ανθρώπων της, αυτών που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν ως ‘όνειρο’ και ως υπέρτατο σκοπό.

Το ντοκιμαντέρ – ντοκουμέντο που δείχνει πώς οι ελίτ δεν συνωμότησαν μόνο στα μυστικά για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση, αλλά έχουν δηλώσει ξεκάθαρα εκατοντάδες φορές την ατζέντα τους δημοσίως.

Τονίζοντας τα λόγια γνωστών ονομάτων όπως του Paul Wolfowitz, του Michael Mullen, του David Cameron, του πατέρα και υιού Μπους, του Γκόρντον Μπράουν και πολλών πολλών άλλων, το ‘Invisible Empire’ δεν ασχολείται με τις εικασίες και επικεντρώνεται σε κρύα σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία εγγυάται ότι θα ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστές για την ξεκάθαρη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού παγκόσμιου καθεστώτος που προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας.

Το Invisible Empire είναι όλα συνωμοσία και καθόλου θεωρία, αποδεικνύοντας πέρα από κάθε αμφιβολία πως οι ελίτ έχουν ανοιχτά συνωμοτήσει για να διοικήσουν τον κόσμο μέσω των μηχανισμών του CFR, των Ηνωμένων Εθνών, της Τριμερούς Επιτροπής, καθώς και της Λέσχης Bilderberg.

Η ταινία ανιχνεύει την εξέλιξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης από το ‘Μανιφέστο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη’ του Samuel Zane Batten από το 1919, μέσα από το ‘όραμα’ του Χίτλερ για ένα Ράιχ 1000 χρόνων, με τη σύγχρονη ενσάρκωση της συνωμοσίας που έχει τις ρίζες του στην κακές πράξεις ανθρώπων όπως ο George HW Bush, ο David Rockefeller και ο Henry Kissinger.

Στην συνέχεια η καταπληκτική ταινία – ντοκουμέντου του νεαρού Jason Bermas, αποκαλύπτει το σχέδιο για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μέσα από το στόμα των δικών της ανθρώπων και με πληθώρα στοιχείων και αποκαλυπτικών πληροφοριών, ελπίζει να ξυπνήσει τον κόσμο, ακόμα και τους πιο ένθερμους ‘σκεπτικιστές’ για την ξεκάθαρη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού παγκόσμιου καθεστώτος που προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας.
 
ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ : http://www.youtube.com/watch?v=o7M65JiqMuI&feature=player_embedded
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου