Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



OI «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ.Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος. Κατά τη δεκαετία του 1920, η βαθύτατη οικονομική και κοινωνική κρίση των ευρωπαϊκών χωρών, έφερε την γέννηση ενός νέου πολιτικού φαινομένου. Αυτό ονομάστηκε ΦΑΣΙΣΜΟΣ και έμελε να ταυτιστεί, με μία συγκεκριμένη πρακτική διακυβέρνησης, που δεν είχε παρουσιαστεί ξανά με αυτή τη μορφή.
Ονομάστηκε ΦΑΣΙΣΜΟΣ διότι ο πρώτος που εφάρμοσε αυτή την “ιδεολογία” ως πρακτική διακυβέρνησης, ήταν ο Μπενίτο Μουσολίνι το 1921 ως αρχηγός του κόμματος με την ονομασία “ΕΘΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”
Δεν αναριχήθηκε στην εξουσία με κάποιο πραξικόπημα αλλά ορίστηκε πρωθυπουργός απο τον τότε βασιλιά της Ιταλίας Βίκτωρ Εμμανουήλ. Ο Μπενίτο Μουσολίνι δεν ήταν στρατιωτικός. ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. Τον υποστήριξε όλη η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ και τοποθέτησε άμεσα ανθρώπους έμπιστους στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και το ΣΤΡΑΤΟ. Χρησιμοποίησε υπέρ του καθεστώτος τα μέσα ενημέρωσης της εποχής, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ και άσκησε πολιτική τρομοκρατίας κατά των διαφωνούντων και κατα των εργατικών σωματείων, χτυπώντας βάναυσα τούς απεργούς και τοποθετώντας ανθρώπους της κυβέρνησης και του κεφαλαίου μέσα στα σωματεία.
Το ιδιότυπο της συγκεκριμένης διακυβερνησης ήταν οτι τοποθετήθηκε ως κυβέρνηση με νόμιμο για την εποχή τρόπο, και λειτούργησε ως δικτακτορικό καθεστώς.
ΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ......“ΣΥΜΠΤΩΣΗ”
Το κόμμα του Χίτλερ δεν λεγόταν “Φασιστικό” λεγόταν “Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα” (βλέπετε τα έβαλε όλα μέσα).
Κατέβηκε στις πρώτες εκλογές το 1923 με λίγα ποσοστά, το 1930 αύξησε πολύ τις δυνάμεις του και στις εκλογές του 1932 ήρθε πρώτο κόμμα κερδίζοντας 240 έδρες στο Γερμανικό Κοινοβούλιο. (μέχρι εδώ θυμίζει Δημοκρατία)
Να σημειωθεί ότι και εδώ ΟΛΗ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ είχε στηρίξει το κόμμα που αμέσως και αυτό προώθησε δικούς του ανθρώπους στις θέσεις ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Εδώ δεν περιορίστηκε να χρησιμοποιήσει υπέρ του κόμματος μόνο το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ και τις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ της εποχής, αλλά δημιούργησε και υπουργείο προπαγάνδας.
ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ......“ΣΥΜΠΤΩΣΗ”. ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
Μήπως έχετε ακούσει ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν να κάψουν τη Βουλή των Ελλήνων; Και από πού το έχετε ακούσει;
Τον Οκτώβριο του 1933 και ενώ έχει κερδίσει ο Χίτλερ τις εκλογές το 1932 έχοντας ισχυρή αυτοδυναμία με 240 έδρες, μέλη της νεολαίας του κόμματός του καίνε τη Βουλή της Γερμανίας διαδίδοντας ότι ευθύνονται οι κομμουνιστές. (Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στα επεισόδια της Κερατέας όταν του πέταξαν το γιαούρτι, είχε κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ ότι έλεγαν να ΚΑΨΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.)
ΚΙ' ΑΛΛΗ...... “ΣΥΜΠΤΩΣΗ”;; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
Μετά απο αυτό ο Χίτλερ έχοντας αριθμητική πλειοψηφία στη Βουλή διαπράττει το μεγαλύτερο έγκλημα, δολοφονώντας πρώτα τη Γερμανία και τον Γερμανικό λαό, που μετά από αυτό δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.
Αφού έχει την πλειοψηφία των βουλευτών στη Γερμανική Βουλή, ψηφίζει νόμο και θέτει ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ.(ο Χίτλερ το έκανε. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος το προσπάθησε. Η αντίληψη περί των αντιφρονούντων, είναι και στους ΔΥΟ Η ΙΔΙΑ. Ο ένας ήταν Φασίστας-Ναζί, ο άλλος...... “Δημοκράτης”).
Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι προσπαθούν να κάνουν όλοι αυτοί οι “δημοκράτες”. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.
Οτι θέλει πλέον να κάνει ο Χίτλερ το κάνει ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.
ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟ και καταργεί και τη Βουλή, δημιουργώντας ΝΟΜΙΜΑ μονοκομματικό καθεστώς στη Γερμανία, με αρχηγό τον ίδιο. Είναι η εγκληματική αρχή του τέλους της Γερμανίας και του απλού λαού, αλλά ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑ ΝΟΜΩΝ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσες ομοιότητες, τοσες “συμπτώσεις” και τόσες ίδιες πρακτικές διακυβέρνησης στο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ καθεστώς του Μουσολίνι στο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ καθεστώς του Χίτλερ και στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των “προοδευτικών” Σαμαρά , Βενιζέλου , Κουβέλη;
Ο Μουσολίνι το είπε “εθνικό φασιστικό κόμμα”.
Ο Χίτλερ το είπε “εθνικοσοσιαλιστικό και εργατικό κόμμα”.
Οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης ηγούνται της Ν. “Δημοκρατίας”, του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος και της “Δημοκρατικής” Αριστεράς.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.
Καταλαμβάνουν με νόμιμο τρόπο την εξουσία αφού εξαπατούν το λαό παρουσιάζοντας κάτι άλλο προεκλογικά. Έχουν την στηριξη του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών.Προωθούν δικούς τους ανθρώπους στις θέσεις αρχηγών Αστυνομίας και Στρατού. Τα ΜΜΕ τα έχουν στην υπηρεσία της προπαγάνδσς και της παραπληροφόρησης.Διέλυσαν το συνδικαλιστικό κίνημα τοποθετώντας εντός των συνδικάτων κομματικά τους όργανα. Τρομοκρατούν και εκβιάζουν το λαό ,ακόμα και τους βουλευτες τους με διαγραφές αν υπαρξει αντίθετη άποψη και διά νόμων καταργούν οτι θέλουν δια νόμων αποκτούν ατιμωρησία για ό,τι κάνουν, δια νόμων προωθούν και βολεύουν όποιους θέλουν και δια νόμων πουλάνε και ξεπουλάνε την Ελλάδα.
Αν όλες αυτές τις πρακτικές τις ονομάσουμε με μία λέξη Φασισμό τότε:
Φασίστας ήταν και ο Μουσολίνι
Φασίστας ήταν και ο Χίτλερ
Φασίστες είναι και ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και όλοι οι Πάγκαλοι, Ντινόπουλοι, Γεωργιάδηδες και όλοι όσοι στηρίζουν το σημερινό πολιτικό σύστημα που το ονομάζουν “Δημοκρατικό και προοδευτικό”, για να κρύβουν τον ΦΑΣΙΣΤΑ που έχουν μέσα τους.
Και ενώ όλοι αυτοί ως νέοι Χίτλερ ετοιμάζονται να ψηφίσουν νόμο για να δολοφονήσουν και να παραδώσουν την Ελλάδα, διοργανώνουν στις 19 Ιανουαρίου “Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, για να αποπροσανατολίσουν και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Γιατί πρέπει να δείχνουν κάποιον άλλον, για να μπορούν αυτοί να “εργάζονται” ανενόχλητοι.
Η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός σήμερα δεν κινδυνεύει από τους φασίστες της “Χρυσής Αυγής”, αλλά από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΩΣ ΝΕΟΙ “ΧΙΤΛΕΡ” ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Α Ν Θ Ε Λ Ε Ι ΜΠΟΡΕΙ. 60 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου