Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Στην Ελλάδα της κρίσης ή στην κρίση της Ελλάδας;
Στην Ελλάδα της κρίσης ή στην κρίση της Ελλάδας; 

Στην Ελλάδα της κρίσης ,των εκπτώσεων στην ποιότητα της ζωής μας  ,των περικοπών στην παιδεία , στην Ελλάδα του ξεπουλήματος και του συνεχούς ραπίσματος του Έλληνα δεν ξεπηδάει φως από πουθενά.

   
Της Μαρίας Γιαχνάκη
Στήνονται επιτροπές για δήθεν έλεγχο σε υπουργούς πρωθυπουργούς για να παρθούν αποφάσεις που θα τους  στήσουν στον τοίχο. Στο τέλος όμως άντε να μπει κανένα εξιλαστήριο θύμα στη φυλακή για να χαϊδέψουν τα αυτιά του έλληνα πολίτη και να τον κάνουν να νιώσει ότι κάτι λειτουργεί και κάπως θα βρει το δίκιο του. Δηλαδή για την καταστροφή της χώρας είναι υπεύθυνοι μόνο ο Ακης ; ο Παπακωσταντίνου ή ο Παπαντωνίου μιας και είναι τώρα στην επικαιρότητα;

Ε δεν θα το βρει το δίκιο του ο Έλληνας πολίτης ,γιατί  οι πραγματικοί ένοχοι  είναι έξω ,γιατί οι μεγάλοι εγκέφαλοι της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας της ελληνικής παιδείας του πολιτισμού και της ελληνικής οικογένειας είναι έξω . Γιατί δεν ψάχνουμε στο παρελθόν να δούμε πόσες αποφάσεις παίρνονταν κατά διαστήματα για να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση; Γιατί δεν ψάχνουμε ποιοι ήταν υπουργοί τότε που έπειθαν τους αγρότες με τις επιδοτήσεις από τας Ευρώπας να καταστρέψουν τα αμπέλια τους και να αφήσουν τα χωράφια τους ανεκμετάλλευτα για λίγες χιλιάδες ευρώ ; Το έκαναν για να τους ξεκουράσουν ; όχι βέβαια αλλά για να έρθουν σήμερα από τας Ευρώπας και να μας πουλάνε τα δικά τους κρασιά και τα δικά τους σταφύλια.
Και γιατί δεν προστάτεψαν ποτέ τους έλληνες αγρότες από τέτοια κακόβουλα σχέδια τα αρμόδια υπουργεία; Μα γιατί είχαν δώσει τα χέρια με τους σημερινούς μας δαμαστές . Πως αλλιώς θα γινόμασταν αποικία της Ευρώπης;

Σήμερα ζητούν να κλείσουν τα καζάνια που βγάζουν ρακί στην Κρήτη ή τσίπουρα στην Θεσσαλία ; Και θα το καταφέρουν . Δεν θέλουν να υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον τόπο που να θυμίζει παράδοση ή να προσφέρει έξτρα εισόδημα . Προφανώς θέλουν να μας πουλούν και πάλι τα δικά τους ποτά.

Και βέβαια τα αρμόδια υπουργία και πάλι θα αγοράσουν αγρό και θα σφυρίζουν κλέφτικα . όπως προφανώς κάνει και ο υπουργός ανάπτυξης που ακόμη δεν έχουμε δει πιο πραγματικά είναι το πρόγραμμα του υπουργείου του για την ανάπτυξη, αντιθέτως έχουμε δει τους άνεργους να μας πνίγουν και τις επιχειρήσεις να κλείνουν . Προτείνω το υπουργείο  ανάπτυξης να μετονομασθεί σε υπουργείο ανάπτυξης της ανεργίας.

Αγρούς φαίνεται να αγοράζει όμως και ο υπουργός εσωτερικών που μάλλον δεν ακούει και δε βλέπει τις παράνομες ελληνοποιήσεις που γίνονται στο υπουργείο του. Κάνει τα στραβά μάτια για αλλόθρησκους που δεν ξέρουν ούτε ελληνικά ούτε αγαπούν την Ελλάδα αφήνοντας τις επιτροπές του υπουργείου του να δίνει απλόχερα τις ελληνικές ταυτότητες σε άτομα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Φτάνει να έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και βαριά προσόντα ….εξάλλου κρίση έχουμε ….( Σε αυτό το θέμα σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθουμε)

Και φτάνουμε στον υπουργό δημόσιας τάξης τον κύριο Δένδια που ήρθε από την Κέρκυρα και με την βοήθεια  και τις πλάτες μεγαλοεπιχειρηματία χωρίς ο ίδιος ο επιχειρηματίας να το ξέρει ( χάρη στους έμπιστούς του) κι έγινε το πρόσωπο της ημέρας κάνοντας το υπουργείο άνω κάτω. Μέχρι και τμήμα που θα ρουφιανεύουν οι Έλληνες χτυπήματα κατά αλλοδαπών δημιούργησε . Με ποιο προσωπικό άραγε ; με αυτό που δεν φτάνει να προφυλάξει τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών από τις ληστείες τις κλοπές και τις δολοφονίες;

Και το κερασάκι στην τούρτα; 

Χθες με τα ίδια μου τα μάτια και τα αυτιά έγινα μάρτυρας κυρίας 70 ετών με εγκεφαλικά πάρκινσον κλπ που ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησής της και κυκλοφορεί ανάμεσά μας .

Αναρωτιέστε ποιος της το έδωσε και πως;;;;

Στην Ελλάδα ζούμε .Στην ίδια Ελλάδα που ξέρουμε χρόνια . Με τις γνωστές νοοτροπίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου