Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ







Η συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας και η υπέρβαση της ανθρώπινης εξαθλίωσης έχουν ένα κοινό σημείο. Έχουν ξεπεράσει το απόγειο της ανοχής από την ελληνική κοινωνία που καλείται πλέον επιτακτικά να αναλάβει τις ευθύνες της. Ευθύνες που αντιλαμβάνονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οι πλέον αδύναμες πληθυσμιακές ομάδες που πλήττονται περισσότερο όλων όταν τα καθεστωτικά ανδρείκελα εκτελούν ενσυνειδήτως ανθελληνικές εντολές.  

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από τους έχοντες και κατέχοντες προνομιακή θέση μέσα στο καθεστώς της σήψης και της κατοχής. Αυτοί ανήκουν συνειδητά στους συνεργάτες του ψευτορωμέϊκου που δεν ενοχλούνται από τον κίνδυνο συρρικνώσεως της πατρίδος και την ταυτόχρονη αύξηση της πείνας. Στην αντίπερα όχθη υπάρχουν σύμφωνα με έρευνες περίπου 20000 Έλληνες άστεγοι που ήταν είτε οικοδόμοι είτε ελεύθεροι επαγγελματίες και οι οποίοι ζητούν μεταξύ άλλων τροφή, στέγη και μέριμνα για να μην υπάρχουν άστεγοι στην πατρίδα μας!

Ναι, αυτοί οι άνθρωποι σκέπτονται μαζί με τους εαυτούς τους και τους συμπατριώτες τους. Διαθέτουν αυτή τη δύναμη ψυχής που είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές της Ελληνικής Φυλής όταν η Αριστερά αδιαφορεί για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων και επιτίθεται σε όποιον Έλληνα αντιστέκεται. 

Κάποιοι αδύναμοι συνάνθρωποί μας μαζί με την υγιή πλειοψηφία που υποφέρει ζεσταίνουν τις καρδιές με ενότητα εθνική και λαϊκή όταν οι Τούρκοι σηκώνουν το άγριο και μισερό βλέμμα του βαρβάρου επάνω σε 152 ελληνικά νησιά ζητώντας άμεσα 16 από αυτά. Βλέπετε οι προστάτες τάχα του λαού, οι προστάτες του χαμού στην πραγματικότητα που έρχεται και οι κυβερνητικοί ψευδοσωτήρες θέλουν να κρατήσουν υπνωτισμένο το λαό και διαιρεμένο ανάμεσα στα δύο δικά τους αδιέξοδα. Αδιέξοδα που έχουν όμως την ίδια απόληξη. Μικρότερη Ελλάδα και λιγότερους Έλληνες.

Μικρό βάρος έχει ποιος θα βάλει τους περισσότερους φόρους και ποιος θα αποκόψει περισσότερα στρέμματα ελληνικής γης. Διόλου πρέπει να μας ενδιαφέρει αν θα είναι σοσιαλφιλελεύθερος ή κομμουνιστής ο εκτελεστής του Εθνικού Μας Σώματος. Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να κινήσουμε τον επαναστατικό ανηφορικό δρόμο ώστε να μην ακρωτηριαστεί η Πατρίδα. Να νιώσουμε βαθιά μέσα μας πως το Εθνικό Σώμα το αποτελούν από κοινού και αδιαιρέτως η Ελληνίδα Γη και ο Έλλην Άνθρωπος.

Σήμερα λοιπόν οι βρώμικοι στη ψυχή και οι νόθοι στο αίμα απόβλητοι έχουν βαλθεί να χωρίσουν τα ουσιαστικά συστατικά της υπάρξεως του Ελληνισμού. Έχουν καλλιεργήσει το παρακμιακό στοιχείο της νεκρής συναισθηματικής φύσης μέσα στο λαό μας. Είναι όμως ακόμη πιο εξοργιστικό το άκουσμα των ειδήσεων περί της διαρκώς αυξανόμενης εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας, ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από τις δραματικές εκκλήσεις των καθεστωτικών ΜΜΕ περί αμβλύνσεως τάχα του ανθρώπινου πόνου μήπως και αποδεχτούν οι ραγιάδες την νέα τακτική. Λιγότερη πατρίδα, λιγότερες δαπάνες, περισσότερη στήριξη του καθεστώτος από την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία τα γεγονότα του καιρού μας. Δεν είναι τυχαίες οι έρευνες για το γεωφυσικό μας πλούτο, δεν είναι τυχαία η σπορά του μίσους προς τον Λαϊκό Εθνικισμό όταν δυτικοί αναλυτάδες παραδέχονται ότι εμείς θα ανατρέψουμε το σάπιο. Δεν είναι τυχαίες οι τουρκικές απειλές που μας λέγουν πως πουλάμε νησιά, πως υπάρχουν μυστικές προδοτικές συσκέψεις Αθηνών και Άγκυρας, πως ενοχλούνται από την παρουσία του ελληνικού εθνικισμού στη Θράκη και πως θα έρθουν να ζητήσουν πίσω το λογαριασμό των ελληνικών νησιών και της Θράκης που δήθεν δικαιούνται. Δεν είναι τυχαία φυσικά η ευνοϊκή κάθοδος στις δικές μας θερμές θάλασσες σε Αιγαίο και Μεσόγειο του Ρωσικού Στόλου στο σύνολό του σχεδόν όταν οι προσκυνημένοι των Αθηνών παζαρεύουν πατρίδα και ψυχές σε φτώχεια και ευρώ.

Απέναντι στο κύμα των ανθελληνικών μεθοδεύσεων αντιδρούν οι Έλληνες Στρατιωτικοί που αφήνουν επιτέλους την οργή τους να ξεσπάσει για την ολοφάνερη προσπάθεια της αποψιλώσεως του ηθικού και του έμψυχου δυναμικού τη στιγμή που επιβάλλεται εθνική ανάταση κι όχι μιζέρια. Από τους ανθρώπους που γνωρίζουν από μπαρούτι και από πόνο και από εργασιακό κάματο, από Λαό και Στρατό θα στηθεί και πάλι η Πατρίδα στα σωστά της όρια, στο αληθινό της βάθρο.

Ο αυτοκράτορας της μεσαιωνικής ελληνικής αυτοκρατορίας Μέγας Κωνσταντίνος είχε πει: « Αγνοώ που τελειώνουν τα σύνορα της Ελλάδος γιατί τα ορίζουν τα οστά των προγόνων μας και εκεί που φτάνει η λόγχη μας». Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές τα σύνορα της πατρίδος μας τα ορίζει το αίμα των προγόνων μας. Αντιθέτως μας εξοργίζει η σπατάλη  του αίματος των συμπατριωτών μας στο βωμό μιας ξένης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Την Νέα Ελλάδα που έχουμε χρέος να σηκώσουμε στο ύψος που της ανήκει θα την φτιάξουμε μαζί με τους Έλληνες που διαθέτουν αίμα και δάκρυ ελληνικό. Με τους Έλληνες που έχουν μια πυρωμένη ελληνική καρδιά. Ανάμεσα στο λαό και το στρατό μας. Θα σπάσουμε τις αλυσίδες του χειμαζόμενου λαού μας και έτσι ενωμένοι θα θωρακιστούμε και θα κινήσουμε να λευτερώσουμε τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες και τους φυλακισμένους τάφους μας. Τα σύνορα της ανθρωπιάς και των εθνικών μας εδαφών δεν είναι στα χέρια βαρβάρων και δειλών αλλά ανδρείων Ελλήνων Εθνικιστών και Πολεμιστών.
 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου