Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ! «Με ανάγκασαν να καταπιώ μισό κιλό ηρωίνη»

"Με ανάγκασαν και με απείλησαν με όπλο για να τα καταπιώ..", υποστήριξε ο 29χρονος, που έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο, αφού είχε πέσει σε κώμα...
Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, κρίθηκε ο 29χρονος από την Γκάνα με Ιταλική υπηκοότητα, που πριν δέκα ημέρες, διακομίσθηκε σε κώμα στο νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας στο στομάχι του πάνω από μισό κιλό λευκού θανάτου.

Τα 52 σακουλάκια ηρωίνης αφαιρέθηκαν με χειρουργική επέμβαση, ενώ ο 29χρονος, που νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, γύρισε κυριολεκτικά από τον "άλλο κόσμο" όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του lamiareport.gr

Ο 29χρονος είπε ότι κάποιοι άγνωστοι τον ανάγκασαν με τη βία και με την απειλή όπλου να καταπιεί την ηρωίνη και ότι τον περίμενε κάποιος άγνωστος σε αυτόν στην Αθήνα.

Ο αυτεπάγγελτα διορισθείς Συνήγορος Υπεράσπισης του 29χρονου, Βασίλης Παπιώτης δήλωσε στο LamiaReport:

"Με σύμφωνη γνώμη του κ.Ανακριτή και της κ.Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας διετάχθη η προσωρινή κράτηση του φερομένου ως δράστη των πράξεων της εισαγωγής στη χώρα και κατοχής ιδιαιτέρως μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία . Κατά τη γνώμη της υπεράσπισης εις το πρόσωπο του δράστη συντρέχουν ελαφρυντικές περιστάσεις οι οποίες και θα αναδειχθούν κατά την εκδίκαση της υποθέσεως στο αρμόδιο Δικαστήριο καθώς επίσης μέλλει να αποδειχθούν στο ακροατήριο οι ισχυρισμοί του δράστη ότι ωθήθηκε στις πράξεις αυτές υπό το καθεστώς απόλυτης σωματικής βίας και καταναγκασμού".

Πηγή: newsbomb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου