Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΜΑ ΟΛΟΙ ;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !!!

Σφίγγει ο κλοιός για τον Ασημακόπουλο;

Νέα αστοχία για την δικαιοσύνη στο σκάνδαλο της Proton αφού μετά τον Κυριακίδη, αναζητείται πλέον με ένταλμα και η δικηγόρος Ελένη Σκούρα...

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η Ελένη Σκούρα, είχε κληθεί από την ανακρίτρια να εμφανιστεί ενώπιον της, προκειμένου να απολογηθεί για βαριές κατηγορίες που της είχαν απαγγελθεί (ξέπλυμα, απάτη σύσταση συμμορίας, κ.ά), πλην όμως εκείνη δεν εμφανίστηκε και η κ. Χατζάκη προχώρησε στην έκδοση εντάλματος καθώς μετά τη μη εμφάνισή της κατηγορούμενης κρίθηκε ότι διέφυγε εκτός Ελλάδος.

Βάσει  του εντάλματος που εξέδωσε η ανακρίτρια η συγκεκριμένη δικηγόρος καταζητείται, πλέον, από τις αστυνομικές αρχές όπως άλλωστε και ο Πέτρος Κυριακίδης, εκ των βασικών κατηγορουμένων, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν πληροφορήθηκε, προφανώς, ότι οι αστυνομικές αρχές τον καταζητούν βάσει εντάλματος.  

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά για την λειτουργία των δικαστικών αρχών αλλά και ένα μείζον θέμα:

Η κυρία Σκούρα, τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της Proton την ίδια στιγμή με τον αμφιλεγόμενο επικοινωνιολόγο Θόδωρο Ασημακόπουλο που πρόσφατα αποκαλύφθηκε η σχέση του με συγγενή του Παπακωνσταντίνου, από τους διαγραμμένους της λίστας Λαγκάρντ.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του,  κ.κ. Σωτηρίας Θεοδώση και Γεωργίου Μινέτα (μέλους Επιτροπής Ελέγχου), εξέλεξε την 02.03.2010, τους κ.κ. Θεόδωρο Ασημακόπουλο του Δημητρίου και Ελένη Σκούρα του Ιωάννη για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του! Ορίστηκαν ως μη εκτελεστικά μέλη εκατέρωθεν.

Οι επόμενες κινήσεις της δικαιοσύνης αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τέτοιες αστοχίες δημιουργούν σοβαρά κενά στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν βεβαίως πρόκειται περί «αστοχιών»  και όχι έξωθεν πιέσεων σαν αυτές που είχαν δεχθεί οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης, χωρίς να ενδώσουν.
Πηγή: newsbomb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου