Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΠΑΥ: ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ Ή ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ. ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ-ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ






papakonstantinou-net
Η εμφάνιση του με μέσον στην εκπομπή της ΝΕΤ που παρουσιάζει η κ.Στάη-Γουλανδρή, ήταν μια από τις δημοσιογραφικές φούσκες της χρονιάς.
Η κ.Στάη σαν δημοσιογράφος έχει κάνει πολύ καλύτερες συνεντεύξεις στο παρελθόν (όταν προφανώς είχε οικονομική ανάγκη να ασκεί το δημοσιογραφικό επάγγελμα). Παρά το γεγονός ότι πια ασκεί μεγαλοαστική και απόλυτα καθωσπρέπει δημοσιογραφία(του rolex πιθανόν και του Dolce Cabbana), μπορούσε να του κάνει έστω πιο διεισδυτικές ερωτήσεις. Είχε μπροστά της ή το αρχιλαμόγιο της χρονιάς ή έναν ματαιόδοξο πανίβλακα, συνεργάτη του Τζέφρι, ακατάσχετα κρυόκωλο, ξενέρωτο και προπάντων κουτοπόνηρο που μέσα του τρέχει το αίμα του δοσιλογισμού.
Το θέμα όμως δεν είναι η δημοσιογράφος αλλά η εμφάνιση του Παπακωνσταντίνου. Τραγική. Ο λαός ελπίζουμε να κατάλαβε έστω και το βραδυ της Δευτέρας ποιοι τον κυβερνούσαν και ποιοι τον πήγαν στο ΔΝΤ. Δύο πολιτικά καθάρματα σε πλήρη εναρμόνιση. O ανεπρόκοπος και ανίκανος γιος του Ανδρέα και ο ανηψιός του ρουφιάνου των Ναζί.  Εαν έχουν πληρωθεί για τις ανθελληνικές υπηρεσίες που προσέφεραν και τα έχουν αρπάξει, μπράβο τους που μας δούλεψαν έτσι. Εαν όμως νομιζοντας ότι προσέφεραν υπηρεσίες στο έθνος, μας κατέστρεψαν και μας ξεπούλησαν το μόνο που απομένει είναι να δικαστούν, να καταδικαστούν και να δοθούν στο λαό για να τους περιλάβει με πίσα και πούπουλα τραβώντας τους με ένα σκοινί στην πλατεία Συντάγματος. Αυτή η τύχη τους αρμόζει.
-Η κουφάλα ο Ποπάυ, δεν έθιξε καθόλου τον Βενιζέλο. Δείχνει να τον φοβάται. Τον τρέμει τον χοντρό. Ίσως γιατί ο κλέφτης της BMW τον κρατάει από τα καλαμπαλίκια. Τσιμουδιά. Του χαρίστηκε. Ή ο λεγόμενος και "Τούρκογλου"έκανε παρέμβαση στη ΝΕΤ(με ποια δύναμη αλήθεια;)και τον έπαιξαν στα μαλακά.
-Είπε το απίστευτο: Ο πρωθυπουργός έμαθε για τη λίστα αλλά δεν ζήτησε λεπτομέρειες. Δηλαδή ο Τζέφρι ήξερε ότι το τσογλάνι ο υπουργός του είχε στα χερια του πάνω από 2000 ονόματα πιθανών φοροκλεφτών, ήθελαν να εξυγιάνουν τη χώρα και να τη σώσουν απο τη φοροδιαφυγή και δεν ζήτησε να ενημερωθεί. Κάλλιστα μετά από αυτά στοιχειοθετείται το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και για τους δύο
-Ο ίδιος, είχε τη λίστα στα χέρια του, ως υπουργός Οικονομικών όφειλε να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και να διαβάσει όχι 2000 αλλά 2000000 ονόματα για να φέρει στο κράτος έσοδα και έδωσε σε κάποιο μαλάκα συνεργάτη του(τον οποίο καλύπτει εαν δεν είναι ο ίδιος)το στίκ και αυτός το έχασε, το πούλησε ή το έφαγε. Μιλάμε για προδότες ολκής.
-Κάλυψε και τον Διώτη. Αντιθέτως κάποιες σπόντες έριξε για τον Γιαννάκη τον Καπελέρη(τον κολλητό του Νικολάκη του αδερφόθεου που νοικιάζει τη βίλα των 500τμ στην Εκάλη με το νοίκι της κακομοίρας της πεθεράς του όταν έχει βουίξει το σύμπαν ότι άλλα τρέχουν εκεί).
-Κάλυψε την γριά βάβω Μαργαρίτα Τσάντ. Την τρέμει την γριά της Αλμυρής. Υποκλίνεται μπροστά της και της φιλάει το χέρι.
-Και βέβαια άρχισε τα κλαψομούνικα του στυλ "εγώ είμαι φτωχός, έχω μόνον ένα σπίτι με δάνειο, δεν έχω δουλειά", μήπως και τον λυπηθούμε όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι ένα μεγάλο τσουτσεκι που έχει καβαντζωσει από την πολιτική. Ένα ανδρείκελο, κλικαδόρος και λαμόγιο που κοιτάζει να σώσει το τομάρι του και να την κάνει. Ένας μπροστινός ταμίας της Εκάλης και των καταραμένων επιγόνων που λεηλάτησαν τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου