Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η δύναμη της προσευχής

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η δύναμη της προσευχής

Μια ωραία προσευχη που μπορούμε να λέμε κάθε πρωί για να παίρνουμε δύναμη...


Κύριε, σ' αγαπώ και σε χρειάζοµαι, έλα µες την καρδιά µου κι ευλόγησε µε, ευλόγησε την οικογένεια µου, το σπίτι µου και τους φίλους µου, στο όνοµα του Ιησού Χριστού'. Αµήν.'  Μια συγκλονιστική ιστορία όπου φαίνεται η δύναμη της προσευχής όταν γίνεται με πίστη:
Ένα κορίτσι πήγε στο σπίτι µιας φίλης της και έµεινε περισσότερο από ότι σχεδίαζε. έτσι θα επέστρεφε στο σπίτι µόνη µε τα πόδια. δε φοßάταν γιατί ήταν µια µικρή κοινότητα και έµενα λίγα τετράγωνα παρακάτω. καθώς περπατούσε στην διάßαση ποδηλάτων η Ντάνη ζήτησε από το Θεό να την κρατήσει ασφαλή από το κακό και τον κίνδυνο. όταν έφτασε στο στένο δροµάκι, που ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της, αποφάσισε να το ακολουθήσει. όµως, στο µέσο της διαδροµής αντιλήφθηκε έναν άντρα να στέκεται στο τέρµα λες και την περίµενε. Ανησύχησε και άρχισε να προσεύχεται, ζητώντας προστασία από το Θεό Αµέσως ένα χαλαρό αίσθηµα γαλήνης και ασφάλειας την τύλιξε και ένιωθε λες και κάποιος περπατούσε µαζί της. Όταν έφτασε στο τέλος του µικρού δρόµου, πέρασε ακριßώς δίπλα από τον άντρα εκείνον και έφτασε σπίτι ασφαλές. την επόµενη µέρα, διάßασε στην εφηµερίδα ότι ένα νεαρό κορίτσι έπεσε θύµα ßιασµού στο ίδιο δροµάκι µόλις 20 λεπτά µετά από τη στιγµή που έφυγε.   Συγκλονισµένη από την τραγωδία και το γεγονός ότι µπορούσε να ήταν η ίδια άρχισε να κλαίει ευχαριστώντας τον Κύριο για την ασφάλεια και για να ßοηθήσει αυτή τη νεαρή κοπέλα αποφάσισε να πάει στην αστυνοµία.
Ένιωθε πως µπορούσε να αναγνωρίσει τον άντρα αυτόν και έτσι τους είπε την ιστορία
ο αστυνόµος την ρώτησε αν ήταν πρόθυµη να κοιτάξει στον κατάλογο και να δει αν µπορούσε να τον αναγνωρίσει. Συµφώνησε και αµέσως εντίοπισε τον άντρα που είχε δει στο δροµάκι την προηγούµενη νύχτα. Όταν ειπώθηκε στον άντρα πως είχε αναγνωριστεί, αµέσως έσκυψε και παραδέχτηκε. Ο αστυνόµος ευχαρίστησε την Ντάνη για την γενναιότητά της και την ρώτησε αν µπορούσε να κάνει κάτι γι'αυτήν.
Αυτή ζήτησε να ρωτήσουν τον άντρα ένα πράγµα: γιατί δεν είχε επιτεθεί στην ίδια. Όταν τον ρώτησε ο αστυνοµικός αυτός απάντησε: "Επειδή δεν ήταν µόνη... είχε έναν ψηλό άντρα (ο φύλακας άγγελος της) που περπατούσε πλάι της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου