Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

... ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ "ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ", ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αυτή είναι η σοβαρότητα του κόμματος σας κύριε Σαμαρά...; 

ΠΗΓΗ:  http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5277.html 

 - Το κόμμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας χρωστάει για το τοπικό του Τμήμα στη Νάουσα ένα χρόνο ενοίκια
- Απλήρωτα κοινόχρηστα και πλήρης αναλγησία από τους υπεύθυνους του Τοπικού Τμήματος 
- Παρόλο που ο κος Σαμαράς έλαβε πριν ένα χρόνο επιστολή διαμαρτυρίας δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον
- Αυτή είναι η ευαισθησία και το Κοινωνικό έργο που διαλαλεί στους δακρύβρεχτους λόγους του ο κος Σαμαράς


Δείτε την καταγγελία μαζί με το εξώδικο που εστάλη πριν λίγες μέρες στον κο Σαμαρά από τον κο Τρόμπακα  στο tromaktiko πιο κάτω...

Αγανάκτηση...
Εγώ και η αδερφή μου είμαστε οι ιδιοκτήτες των γραφείων που νοικιάζει η Ν. Δημοκρατία στην Νάουσα.

Η Ν.Δ. Ναούσης, σε περίοδο οικονομικής κρίσης,αφήνει απλήρωτα τα κοινόχρηστα που της αναλογούν τα τελευταία 2 χρόνια με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε εμείς να εξοφλούμε τους λογαριασμούς, ώστε να μη δημιουργείται πρόβλημα στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. Επιπλέον, έχει αφήσει αρκετά ενοίκια απλήρωτα, λογαριασμούς νερού επίσης απλήρωτους, για τους οποίους θα κληθούμε πάλι εμείς, ως ιδιοκτήτες, να ικανοποιήσουμε.

Πραγματικά είναι δυσβάσταχτα τα χρέη που επιβαρυνόμαστε, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι είμαστε υποχρεωμένοι, με δυσκολία πλέον, να ανταποκρινόμαστε κι σε όλα τα υπόλοιπα χαράτσια. Το εντυπωσιακότερο είναι,ότι οι υπεύθυνοι των γραφείων της Ν.Δ. Ναούσης δεν δέχονται να υπογράψουν την ανανέωση του συμβολαίου μισθώματος για το χώρο που νοικιάζουν, αρνούνται να τον εγκαταλείψουν και ορίζουν από μόνοι τους, εντελώς αυθαίρετα, το ποσό του μισθώματος.








Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του κάνοντας απλές μαθηματικές πράξεις.
Δείτε λοιπόν πως ο κος Τρόμπακας, εκτός του ότι δεν έχει εισπράξει το πολύ "σοβαρό" ποσό των 180 ευρώ/μηνιαίως για τουλάχιστον έναν χρόνο, πληρώνει τουλάχιστον 900 ευρώ σε φόρους, για χρήματα τα οποία υποτίθεται πως έχει εισπράξει βάσει του μισθωτηρίου συμβολαίου, αλλά και τα κοινόχρηστα και λογαριασμούς νερού που αναγκαστικά καταβάλει για την ομαλή λειτουργία του συνόλου της πολυκατοικίας.

Κύριε Σαμαρά, η ευαισθησία σας, αλλά και το κοινωνικό έργο που διαλαλείτε δεξιά και αριστερά τους τελευταίους μήνες πως θέλετε να δείξετε, αλλάζοντας (προς το καλύτερο προφανώς) την Ελλάδα, πρέπει να ξεκινήσει από τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας, είτε ως ιδιοκτήτες ακινήτων που μισθώνεται, είτε ως προμηθευτές σας.
Η αξιοπιστία σας κλονίζεται σε δύσκολους καιρούς για τον Ελληνικό λαό, δείχνοντας αδιαφορία για έναν άνθρωπο που πιθανόν από αυτά τα χρήματα να βγάζει τον μήνα του....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου