Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΩΣ Ο ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ... ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΟ !!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΟΚ: Ο ΑΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


15 Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι στους ναούς της Πάτρας, μοιράζεται συσκευασμένος άρτος από την Τουρκία!

 Η καταγγελία που αναγνώστη που φιλοξενήθηκε από το thebest.gr, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ σχολιάστηκε ιδιαίτερα από την τοπική κοινωνία. Η καταγγελία του αναγνώστη Κ.Η. είναι εξόχως αποκαλυπτική. Την δημοσιεύουμε χωρίς κανένα άλλο σχόλιο:

«Αγαπητοί συμπολίτες,
Στην γιορτή των Αγ. Αναργύρων πήγα στον αντίστοιχο ναό στην Γούναρη να... προσκυνήσω και να ανάψω ένα κεράκι και μου πρόσφεραν οι υπεύθυνοι της εκκλησίας ένα κομμάτι άρτο συσκευασμένο.

Επειδή, δυστυχώς, έχω γενικά πολλές απορίες θέλησα να δω από που προέρχονται οι άρτοι οι όποιοι ήταν συσκευασμένοι σε χαρτόκουτα και σημειωτέον ήταν και αρκετά.

Απόψε πάλι πήγα στον ναό του Αγ. Νικολάου στην Αγ. Νικολάου για να προσκυνήσω και μου γεννήθηκε η ιδία απορία για τους άρτους.

Διαπίστωσα όπως και την πρώτη φορά πως οι άρτοι προέρχονται από την ΤΟΥΡΚΙΑ.

Πιστέψτε με πως δεν θα μου έκανε εντύπωση αν προσφέρονταν δωρεάν από κάποια εμπορική επιχείρηση η κάποιον σύλλογο γιατί από την γείτονα χώρα τα εμπορεύματα είναι πιο φτηνά αλλά αμφιβόλου ποιότητας.

Όταν όμως πρόκειται για την Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία είναι μάλλον λίγο άκομψο να προμηθεύεται άρτους από τους "αλλόθρησκους" όπως η ιδία Εκκλησία τους αποκαλεί. Έξαλλου σε περιόδους κρίσης το ανθρωπιστικό έργο της Εκκλησίας μας, το όποιο είναι πράγματι αξιόλογο, επιβάλλει να προτιμούνται και να ενισχύονται οι Έλληνες παραγωγοί

Άραγε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών το γνωρίζει;  Ειλικρινά θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση.

Με εκτίμηση
Ένας αθεράπευτος Έλληνας που σέβεται την πατρίδα του και την θρησκεία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου