Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ... ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ !!!

Μέθοδοι πρόκλησης σεισμών




Το περιβόητο αμερικανικό HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) που αναπτύσσεται πειραματικά στην Αλάσκα εδώ και μια 20ετία, έχουν επικίνδυνες εφαρμογές, μεταξύ των οποίων και η λειτουργία τους ως σεισμικά όπλα. 

Πρακτικά, με τη σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, προκαλείται σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα (σεισμικός πόλεμος). 

Τα τελευταία χρόνια πολλοί σεισμολόγοι κάνουν λόγο για αυξημένη συχνότητα και ισχύ των σεισμών καθώς και της δραστηριότητας των ηφαιστείων σε παγκόσμια κλίμακα. 


Σεισμοί ιδιαίτερα μεγάλης έντασης με υποθαλάσσιο επίκεντρο γίνονται όλο και πιο συχνά αιτίες πρόκλησης των τρομακτικών φαινομένων τσουνάμι, τα οποία ασφαλώς μας παραπέμπουν στην ευαγγελική προφητεία του Χριστού για τη μεγάλη στενοχώρια, την απορία και το φόβο που θα επικρατήσει στα έθνη κατά τις έσχατες ημέρες, από τον μεγάλο θόρυβο και την απειλητική κίνηση της θάλασσας (Λουκ. ΚΑ΄25-26). 

Έτσι επαληθεύεται γι’ ακόμα μία φορά η εσχατολογική προφητικότητα της Αγίας Γραφής που αποδίδει στην ανθρώπινη υπαιτιότητα τη φθορά και την παραμόρφωση του Κόσμου, που θα κορυφωθεί με τη διασάλευση των ουρανίων δυνάμεων (Ματθ. ΚΔ΄29) και τον μέγα σεισμό του τέλους, ένα χωρίς προηγούμενο συγκλονισμό της Γης λίγο πριν την ολοκληρωτική της καταστροφή (Αποκ. ΙΣΤ΄18, Ησαΐα ΚΔ΄19-20). [...]


Απόσπασμα από το βιβλίο "Κόκκινο χαλί για τον Αντίχριστο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου