Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΝΟΥΝ ... ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΗ !!!

Ψυχάρης για Κακλαμάνη: «Καλύτερα να σιωπά - H ντουλάπα του έχει πολλούς σκελετούς»

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012


Ένας «πόλεμος» χωρίς τέλος έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Απόστολου Κακλαμάνη και του εκδότη των «Νέων», Σταύρου Ψυχάρη...
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έδωσε νέα απάντηση την Κυριακή, τονίζοντας:
«Θα’ θελε, φαίνεται, να είμαι και τέως βουλευτής. Μου θυμίζει μια δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου όταν εκδότες της εποχής διέδιδαν ότι είναι υπέργηρος και ασθενής για να φέρει σε πέρας τον ανένδοτο αγώνα: «Έχουν απελπιστεί από το λαό και εναπέθεσαν τας ελπίδας των εις τον ύψιστον!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της εφημερίδα, με νέο σχόλιο στο σημερινό φύλλο, σχολιάζει τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, υποστηρίζοντας πως «η ντουλάπα του έχει πολλούς σκελετούς».

Αναλυτικά το σημερινό σχόλιο στα «Νέα»:

«Αγαπητέ Μικροπολιτικέ, 

Ο κ. Τέως τέως κ.λπ. αποστόλης Κακλαμάνης ας έχει υπόψη του ότι λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του! 
Μετά τα όσα απεκαλύφθησαν για το παρελθόν του (ένεκα του οποίου ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος τον υποχρέωσε με δημόσια δήλωση να ξεχάσει κάθε περίπτωση να γίνει υποψήφιος έστω για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ) ο εν λόγω ομολογεί ότι είναι («εφαψίας») θύμα χουντικής σκευωρίας!.. 

Εξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν... 

Ο έφεδρος του έτους 2012 μάς λέει ότι τον παρέσυραν το 1973 σε παγίδα οι επιτελείς του δικτάτορα Ιωαννίδη. Δηλαδή πήγαινε στις χουντικές συνάξεις με τους άλλους λεβέντες αλλά ήταν σκευωρία... 

Θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο, αλλά και για το κόμμα που τον έχει φορτωθεί, να σιωπά. Διότι η ντουλάπα του περιέχει πολλούς σκελετούς, η παρουσίαση των οποίων μετά τη χουντική ομολογία του θα ήταν περιττή. Η δημοσιογραφία δεν μπορεί να είναι κρεατομηχανή έστω και όταν η ατιμωρησία οδηγεί σε τερατογενέσεις. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς αθηναίος Πολίτης 
Φύλαξ (γραπτών) Αρχείων και Φωτογραφιών

Υστερόγραφον 1: Θυμάται ο κ. Κακλαμάνης από ποιον ζήτησε να μεσολαβήσει στον κ. ςταύρο Ψυχάρη ενόψει της καταθέσεως του τότε διευθυντή του «Βήματος» στο Ειδικό Δικαστήριο για τον Κοσκωτά; Ξημερώματα ήταν... 

Υστερόγραφον 2: Υπάρχει και ο Φάκελος Ανθρώπινου Δυναμικού. Περιέχει διορισμούς και... απολύσεις – έτσι εξηγείται η μανία του κ. Κακλαμάνη κατά των δύο εκδοτών».
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου