Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!

Παράδειγμα ανθρωπιάς, ευαισθητοποίησης και προσφοράς ο Δήμος Περιστερίου

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η συμμετοχή των Περιστεριωτών στην εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Από Καρδιάς», που υλοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2012 από τον Δήμο Περιστερίου... σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τους Κοινωνικούς Φορείς.
Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια προσφοράς της βοήθειας από πολίτες όλων των ηλικιών, στα σημεία της πόλης μας, που είχαν οριστεί για τη συγκέντρωση τροφίμων (Δημαρχιακό Μέγαρο, ΚΑΠΗ Αγ. Ιεροθέου, ΚΑΠΗ Ανθούπολης, Λόφος Αξιωματικών).
Υπερήφανος για τους συμπολίτες του δήλωσε στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, που έδωσαν το παράδειγμα ανθρωπιάς, ευαισθητοποίησης και προσφοράς.
«Είμαι συγκινημένος από την ανεπανάληπτη κοσμοσυρροή στη συγκέντρωση τροφίμων στην πόλη μας, γι’ αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Παχατουρίδης και πρόσθεσε: «Καμαρώνω για την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που δείχνουν οι συμπολίτες μου. Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ μια πόλη συντροφική και αλληλέγγυα»!
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο της Κοινωνικής Δράσης Γιώργο Πετράκη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου Μάριο Σίμο και τους Κοινωνικούς Φορείς της πόλης που συμμετείχαν ενεργά.
Τα τρόφιμα θα καλύψουν τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τώρα, που έρχονται οι άγιες ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά) και η στέρηση, η εγκατάλειψη, η μοναξιά και η αδυναμία κάνουν οξύτερο τον πόνο, όλων εκείνων των συμπολιτών μας που πάσχουν και υποφέρουν πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου