Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Α, ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ... ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: "Οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι Εφοπλιστές"!

Σύμφωνα με την αποκάλυψη υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών, σε επίσης υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο, στα χέρια του οικονομικού επιτελείου υπάρχει βόμβα, που όχι μόνο δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν αλλά ούτε κι αν πρέπει να την θάψουν....
Κι εξηγούμαστε, αυτά που θα διαβάσετε είναι όσα αυτήκοος μάρτυρας μετέφερε στο planet-greece. Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή διαψεύσουμε - προς το παρόν - τα λεγόμενά του, όμως ο άνθρωπος αυτός πολλές φορές μας έχει δώσει πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέραμε και επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας!
Σύμφωνα, λοιπόν, με μία λίστα που έχει στα χέρια του το Οικονομικό Επιτελείο της κυβέρνησης, το μεγαλύτερο πάρτι φοροδιαφυγής δεν έχουν κάνει μόνο οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι πολιτικοί μηχανικοί, οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης και εστίασης, και οι αυτοκινιτιστές.
Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι εφοπλιστές! Ναι, οι Έλληνες εφοπλιστές! Σύμφωνα με αυτή τη λίστα φωτιά, που φέρεται να βρίσκεται στα χέρια τόσο του υπουργού, Γιάννη Στουρνάρα, όσο και του Πρωθυπουργού, ο μέσος όρος των φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβάλει οι Έλληνες εφοπλιστές, ανέρχεται στις 9.600 ευρώ!!! Το ξαναγράφουμε για να μην νομίζετε ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.... 9.600 ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου