Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΜΑ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ... ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!!

Ο Σαμαράς διέγραψε τον βουλευτή της ΝΔ Νίκο Σταυρογιάννη
  • 0
     


 Ο Σαμαράς διέγραψε τον βουλευτή της ΝΔ Νίκο Σταυρογιάννη
Διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά ο βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης.
Ο κ.Σαμαράς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κ.Ο. της ΝΔ τον βουλευτή Φθιώτιδος Νίκο Σταυρογιάννη…
Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της κόμματος, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον βουλευτή Νίκο Σταυρογιάννη, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Η διαγραφή του κ. Σταυρογιάννη, την οποία είχε προαναγγείλει το iefimerida.gr από το απόγευμα, θεωρείται ένα μήνυμα του προέδρου του κόμματος προς τους διαφωνούντες βουλευτές ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.
Υπενθύμιζεται ότι ο κ. Σταυρογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News είπε πως «η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά, φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας, δηλαδή χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω με αυτά τα άδικα και σκληρά μέτρα μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας» .
Ο κ. Σταυρογιάννης έγινε το 1994 μέλος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Φθιώτιδας της ΝΔ και μέχρι το 1996, διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της, το διάστημα 1996-1998, ήταν υπεύθυνος Τύπου και από το 1998 μέχρι το 1999 πρόεδρός της.
Το 2004, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και επανεξελέγη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 17ης Ιουνίου 2012.
kafeneio-gr.blogspot.com

ΠΗΓΗ:  http://troktiko.eu/2012/10/o-samaras-diegrapse-ton-bouleuti-ths-nd-niko-staurogiannh/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου