Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ "ΕΠΙΠΕΔΟ" ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ! ΑΠΟΠΑΤΟΣ !!!

ΕΜΕΤΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ!



Ως κοινός αλήτης του υποκόσμου, αποκαλεί τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο "μ****πανο, καθίκι, καραγκιόζη, σκουπίδι"!
Καμαρώστε το...επίπεδο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου! Ο θρασύδειλος αυτός ανεκδιήγητος τύπος,εκμεταλλευόμενος την βουλευτική του ασυλία, νομίζει πως μπορεί να καθυβρίζει σκαιότατα όποιον τολμήσει να του ασκήσει κριτική στις βρωμιές του!


Με αφορμή λοιπόν την ανάρτησή για την απαράδεκτη συμπεριφορά του σε ιερωμένο στο Μέγκα, όπου τον διέκοπτε συνεχώς με αποτέλεσμα να μην μπορεί εκείνος να μιλήσει, ο αθυρόστομος υβριστής των ιερών και των οσίων μας προχωράει σε μια άκρως εμετική επίθεση εναντίον εμένα προσωπικά και όποιου άλλου τον ελέγχει!

Αφήνουμε τον καθένα να κρίνει τις "εκφράσεις" του: Θα πει κάποιος υποστηρικτής του, εσύ δεν τον βρίζεις;


Όχι, αγαπητοί φίλοι (και εχθροί...)! Τον αποκαλώ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, αλλά γιατί προσβάλεται; Αφού είναι τέτοιος!
Ενοχλήθηκε λέει, επειδή τάχα του...παραποίησα τα λεγόμενά του περί Κολοκοτρώνη! Μα είναι γνωστό πως εκείνος αποκαλούσε τον Γέρο του Μωριά ομοφυλόφιλο και μετά προσπαθούσε να δικαιολογηθεί μιλώντας για "πλάκα"! Είναι επίσης γνωστές οι απόψεις του για τους "αστικούς μύθους της Επανάστασης", ανάμεσά τους και η διασύνδεση των Αγωνιστών με την Ορθοδοξία!

Ενημερωτικά, η κόντρα του ιστολογίου κι εμένα προσωπικά με τον αχαρακτήριστο αυτό ψευτοκουλτουριάρη, υφίσταται από την εποχή της προβολής του ελεεινού, τρισάθλιου και ανιστόρητου "ντοκιμαντέρ" του Σκάϊ για το 1821, όταν πρώτοι είχαμε ξεσκεπασει τις ιστορικές ανακρίβειες και αθλιότητές του!


Καμαρώστε το "επίπεδο" του βουλευτή ΚΑΙ ΤΟΤΕ:
Εδώ μας υβρίζει με το όνομα της γυναίκας του (!!!). Κι ένα ακόμα, από το οποίο δεν συγκρατήσαμε screenshot:
"Ελληνορθόδοξο μαλακιστήρι, ενημέρωσε κι εμάς πού αποσκοπεί η φιλοτουρκική προπαγάνδα μας σε μια σειρά που ούτε είδες, ούτε σκοπεύεις να δεις, μπας κι εμείς που, όχι μόνο την είδαμε, αλλά δουλέψαμε γι' αυτήν τρία χρόνια, μάθουμε και ξεστραβωθούμε".

Παρά τις επιθέσεις, στις πρόσφατες Εκλογές ρωτήσαμε τον συγκεκριμένο αν θέλει να δώσει συνέντευξη στο ιστολόγιο, μιας και η πολυφωνία και η πραγματική δημοκρατικότητα που χαρακτηρίζει εμάς τους "χριστιανοταλιμπάν", επιτρέπει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ να εκφράσουν τις απόψεις τους, ακόμα κι αν εκείνες είναι εκ διαμέτρου αντίθεστες με τις δικές μας!


Ο "κύριος" αυτός ΑΡΝΗΘΗΚΕ, προφανώς επειδή ΦΟΒΗΘΗΚΕ το ξεβράκωμά του! Δικαίωμά του φυσικά!


Δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να μας βρίζει, κρυβόμενος ως...φραγκόκοτα πίσω από τα "φουστάνια" της βουλευτικής ασυλίας!
Δηλώνουμε λοιπόν, πως θα εξετάσουμε όλες τις νόμιμες νομικές αντιδράσεις μας εναντίον των αισρών ύβρεων, κάτι όμως που είναι πολύ δύσκολο, λόγω της ασυλίας που προαναφέραμε!

Ταυτόχρονα, του απευθυνω προσωπικά πρόσκληση για διάλογο όπου και όπως θέλει εκείνος!!!


ΤΟΛΜΑΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ "Μ****ΠΑΝΟ", ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ;;;
Εμπρός λοιπόν, ψευτόμαγκα! Αναμένω!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου