Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κ. ΤΡΑΓΚΑ !!! ΜΕΤΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΨΗ !!!

O Τράγκας τα… χώνει στη Μέρκελ και έγινε πρωτοσέλιδο στη Bild!




Ο Γιώργος Τράγκας έγινε εξώφυλλο στην γερμανική εφημερίδα Bild με αφορμή την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα. Ο Έλληνας δημοσιογράφος υποστηρίζει «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Άνγκελα Μέρκελ. Συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα. Εμείς οι Έλληνες να γίνουμε μικροί και η Γερμανία να μεγαλώνει».
Ο αρχισυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild Πολ Ρονζχάιμερ πήρε συνέντευξη από τον δημοσιογράφο που πλήρωσε πρόστιμο 25.000 ευρώ επειδή είχε αποκαλέσει με διάφορους χαρακτηρισμούς την Άνγκελα Μέρκελ στην εκπομπή του.
Μάλιστα όπως αναφέρει το parapolitika.gr, μεταξύ άλλων είχε αποκαλέσει «πατημένο στρούντελ».
Ο Γερμανός δημοσιογράφος αναφέρει, «ο κ.Τράγκας με υποδέχθηκε με ένα polo μπλουζάκι σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο της Κηφισιάς». Πρόσθεσε ακόμα πως «θυμώνει όταν μιλά για την καγκελάριο. Την χαρακτηρίζει ένα κρύο πρόσωπο, μια γυναίκα χωρίς συναισθήματα.
Οι άνθρωποι υποφέρουν, δεν έχουν τίποτα να φάνε, τα φάρμακα λείπουν. Δεν μπορεί να χειροτερεύει η κατάσταση. Και ως εκ τούτου πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς, Μέρκελ…»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου