Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ... ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕ !!!

Πλυντήριο SIEMENS και η «εκλεκτή» CIVITAS

Αν κάποιος υποθέσει πως το σκάνδαλο SIEMENS στην Ελλάδα μπορεί να αποδοθεί με νούμερα, μάλλον κάνει λάθος. Το μέγεθος του σκανδάλου και η διαφθορά έχουν πιο απλά μέτρα. Κυρίως το θράσος και η φυσικότητα με την οποία χρηματίστηκαν όσοι χρηματίστηκαν. Όταν ένας... 
...υπουργός παραλαμβάνει μαύρη σακούλα στον δρόμο, ένας άλλος μετράει τη μίζα μέσα στο γραφείο του Χριστοφοράκου και ένας δημοσιογράφος κάνει παραλαβή μισθού χωρίς να βγει καν από το αμάξι του στο πάρκινγκ της SIEMENS, τότε ναι, καταλαβαίνεις τι μέγεθος είχε το σκάνδαλο.
Ποιο σκάνδαλο όμως; Ακόμη κι αν υπήρξε, σίγουρα δεν έχει το μέγεθος που πιστεύουμε, υποστηρίζουν δημοσιογράφοι στα τηλεπαράθυρα. Την περίοδο που ξεσπά το σκάνδαλο SIEMENS στη Γερμανία, η CIVITAS μοιράζει στον Τύπο διαφήμιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Η CIVITAS υπήρξε η εταιρεία που ανέλαβε τις πολιτικές προεκλογικές εκστρατείες της ΝΔ από το 2004 έως το 2009. Ανέλαβε επίσης την αντιμετώπιση κρίσεων για εταιρείες που βρέθηκαν στο επίκεντρο σκανδάλων.
Πηγή: koutipandoras.gr

1 σχόλιο:

  1. Συνεργασία ΝΔ με με τη CIVITAS και τη Siemens; Την εποχή του πατριώτη ηγέτη Καραμανλή; Πού οι αντι-μνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ αναπολούν της ημέρες του; Μπααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή