Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ... "ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ" !

Μάχη πάνω από τα σκουπίδια δίνουν τσιγγάνοι και ρακοσυλλέκτες

Μάχη πάνω από τα σκουπίδια δίνουν τσιγγάνοι και ρακοσυλλέκτεςΣε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί ο ΧΥΤΑ Φυλής, με τα κρούσματα επιθέσεων από εκατοντάδες τσιγγάνους και αλλοδαπούς, να...
βρίσκονται σε καθημερινή βάση. Με όπλα στα χέρια, εισβάλλουν στις εγκαταστάσεις για να κλέψουν μέταλλα (σίδερα, αλουμίνια, χαλκό κλπ.), καταστρέφοντας παράλληλα υλικά και μηχανήματα του ΧΥΤΑ. Δεν είναι λίγες οι φορές που βάζουν και φωτιές στα σκουπίδια προκαλώντας ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) που διαχειρίζεται τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων. Όπως αναφέρει το ΄Εθνος, λίγο πριν πέσει το φως της ημέρας, περίπου 300-500 άτομα εισβάλλουν στον ΧΥΤΑ για να κλέψουν μέταλλα ή να βρουν τροφή και ρουχισμό στα σκουπίδια. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έγινε πιο άγρια καθώς στις ομάδες των εισβολέων προστέθηκαν και Πακιστανοί λαθρομετανάστες που «ανταγωνίζονται» μεταξύ τους, διαμορφώνοντας πλέον περιβάλλον «Αγριας Δύσης» με καραμπίνες και πιστόλια. Η Περιφέρεια Αττικής και οι εργαζόμενοι «κρούουν» τον κώδωνα του κινδύνου για το σκηνικό που επικρατεί στον ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

1 σχόλιο:

  1. Ίσωσ κάποιοι αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για το λιγότερο κακό. Και αυτό γιατί δε νομίζω ότι ο π. Επιφάνιος και ο π. Παΐσιος εννοούσαν ως λιγότερο κακό την παραπάνω είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή