Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;; ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... 300 ;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑ!

ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ!!! Τελικά όσοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει στον... 
...ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχουν δίκιο. Η Σοφία Γιαννακά η πολιτικός που έβγαινε από τηλεοράσεως και ...χτυπούσε παλαμάκια για τα μέτρα της τρόϊκας και υπεραμυνόταν της εξοντωτικής για τον λαό πολιτικής του ΠΑΣΟΚ., όπως όλα δείχνουν ψάχνει να βρει στέγη για το πολιτικό της μέλλον στο ΣΥΡΙΖΑ! Αφού επέτυχε να εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ που πλέον μετράει τα κομμάτια του γύρω από το 7% με 8%, η Σοφία Γιαννακά σκέφτηκε να κάνει την επικοινωνία εκείνη που θα την μετεγγράψει στο ΣΥΡΙΖΑ! Η Σοφία Γιαννακά είναι αυτή που στήριξε όλες τις μνημονιακές αποφάσεις των Κυβερνήσεων Παπανδρέου όπως επίσης στήριξε τον Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ! Τώρα, με την επικείμενη μεταγραφή της στο ΣΥΡΙΖΑ θα ...γυρίσει τον δίσκο από την άλλη πλευρά και θα παίζει τραγούδια ...αντιμνημονιακά! Ρε ...ουστ!
Εάν ο Τσίπρας της δώσει στέγη, θα δικαιώσει όσους λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το χωνευτήρι του ΠΑΣΟΚ!
Πηγή: makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος ανήκει σε κόμμα δεν έχει σταθερή άποψη γιατί τον νοιάζει μόνο να εκλεγεί. Ακόμα και πρέπει να γυρίσει απ' όλα τα κόμματα. Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Νικολόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή