Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Πάτρα: Mεγάλη φωτιά στο Κεφαλόβρυσο – "Μάχη" για να μην καούν σπίτια - Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Πάτρα: Mεγάλη φωτιά στο Κεφαλόβρυσο –  "Μάχη" για να μην καούν σπίτια - Τραυματίστηκε πυροσβέστης  Ισχυρές οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, ισχυροί και οι άνεμοι
20.45 Δύσκολο είναι το έργο των πυροσβεστών καθώς στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι ενώ σε λίγη ώρα θα πέσει το σκοτάδι. Το σημείο είναι δύσβατο.Στην κατάσβεση συμμετέχουν και δύο υδροφόρες του Δήμου Πατρέων καθώς και δύο υδροφόρες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
20.20 Απομακρύνεται ο κίνδυνος της προσέγγισης της φωτιάς στην κατοικημένη περιοχή.
Η πυροσβεστική ανέκοψε το μέτωπο και η φωτιά κινείται προς τα πάνω. Ρίψεις νερού κάνουν δύο καναντέρ,συμφωνα με την πυροσβεστική ενώ στις επίγειες δυνάμεις συμμετέχει και πεζοπόρο τμήμα.

20.05 Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχει και ο ΕΣΕΠΑ Βραχναιίκων. Επί τόπου βρίσκονται 4 εθελοντές πυροσβέστες με ένα τετράτονο όχημα ενώ σε ετοιμότητα είναι και δεύτερο.

19.30 Η πυροσβεστική συνεχίζει να "παλεύει" με τις φλόγες στο Κεφαλόβρυσο και στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν και εναέρια μέσα. Κοντά στο πύρινο μέτωπο βρίσκονται σπίτια και οι πυροσβέστες που δεν έχουν σύμμαχο τον καιρό καθώς πνέουν δυνατοί άνεμοι, προσπαθούν να ελέγξουν τις φλόγες. Κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης τραυματίστηκε έναε πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγ Ανδρέα.

18.50 Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στο Κεφαλόβρυσο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική απειλούνται σπίτια και οι πυροσβέστες προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουμε χειρότερα.
18.30 Μετά την Κερατέα ήρθε η σειρά της Αχαΐας. Νωρίτερα ξέσπασε φωτιά στο Κεφαλόβρυσο και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο μέτωπο. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, στην οποία έχει σημάνει συναγερμός.
Στην κατάσβεση συμμετέχουν 35 άνδρες με 12 οχήματα της πυροσβεστικής, το έργο των οποίων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι
ΠΗΓΗ:    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/131612

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου