Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις λόγω… Κασιδιάρη! Σκίζουν τα πτυχία τους οι πολιτικές καφετζούδες…

Αναδημοσιεύουμε τις ακόλουθες τάσεις όπως το λάβαμε αλλά διατηρούμε κάποιες ενστάσεις. 


Η συνολική εικόνα πάντως δεν πρέπει να απέχει πολύ από αυτή που παρατίθεται...


Οι δημοσκόποι ακύρωσαν ΟΛΕΣ τις κυλιόμενες που διενεργούσαν έως την Πέμπτη και τις ξεκίνησαν από την αρχή εξαιτίας του επεισοδίου Κασιδιάρη – Κανέλλη.


Οπότε οτι γράφεται για χθεσινές ή προχθεσινές δημοσκοπήσεις είναι μπαρούφες του χειρότερου είδους. 


Ο καθένας γράφει οτι του κατέβει ανάλογα με τον χρηματοδότη του.


Προ ολίγου ενημερωθήκαμε για τα αποτελέσματα και αυτή την στιγμή τα ευρήματα όλων των κυλιόμενων τηλεφωνικών μετρήσεων ΚΑΙ των ΜΜΕ (2) ΚΑΙ των κομμάτων (3) συμπίπτουν στα εξής:


-η ΝΔ είναι πρώτη με διαφορά 2-3 μονάδων (δηλ. στα όρια του στατιστικού λάθους) από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δυο είναι αρκετά ενισχυμένοι. Νέος δικομματισμός. ΝΔ 27-29%, ΣΥΡΙΖΑ 25-27%.


-το ΠΑΣΟΚ εξαερώνεται σε μονοψήφια νούμερα άνευ επιστροφής.


-Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες περί το 7-8%.


-το ΚΚΕ για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική περίοδο θα παλέψει για την είσοδο του στην Βουλή. Η προοπτική της αριστερής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει το ΚΚΕ να ματώσει.


-η Χρυσή Αυγή όντας σταθερή μέχρι το επεισόδιο σε ποσοστά πρόθεσης ψήφου 5-6%, τώρα εκτινάσσεται σε ποσοστά 8-9%. Το στοίχημα για τους δημοσκόπους είναι να δούνε κατά πόσον θα επιμείνει η τάση αυτή έως την κάλπη. Φαίνεται οτι η οργισμένη Ελληνική κοινωνία επικροτεί τα χαστούκια (σσΟ: ακόμα και από μαντράχαλους σε γυναίκες;;) κι οτι η οργή της ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.


- η ΔΗΜΑΡ θα παλέψει να κρατήσει το ποσοστό της 6ης Μαιου με σαφή πτωτική τάση.


-Τα υπόλοιπα κόμματα δεν υπάρχουν (Οικολόγοι, ΛΑ.Ο.Σ., Τζήμερος) και δεν τίθεται περίπτωση να μπει κάποιο απο αυτά τα κόμματα στην Βουλή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου