Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΣΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ !!! ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!

Επίθεση Πολύδωρα σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο

 
 
Ανοιχτό γράμμα για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βύρων Πολύδωρας με την οποία υπερασπίζεται την επιστολή δέσμευσης του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προς τους ευρωπαίους ηγέτες και καταγγέλλει όσους μιλούν για «εσχάτη προδοσία».

Αναλυτικά, στο κείμενο ο κ. Πολύδωρας αναφέρει ότι «ΓΡΑΜΜΑ 2ο ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17.VI.’12
Πώς χάνεται το δίκιο σου!

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές μας και προς το ΔΝΤ. Και τη χαιρετίζω. Και την υπογράφω και εγώ ξανά και ξανά. Και φρικιώ όταν ακούω τους συμμάχους ρήτορες του Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ να αναθεματίζουν την επιστολή και να την παρουσιάζουν ως έγκλημα εσχάτης προδοσίας!!! Έλεος κύριοι συκοφάντες, διαστρεβλωτές και παραχαράκτες της αλήθειας. Έλεος και ντροπή σας!!! Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την αλήθεια στο κείμενο. Η ΝΔ υποστηρίζει «εργαλεία» που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς).

Πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλισθεί η επιτυχία του
προγράμματος. Αυτή είναι η αλήθεια. Που δείχνει την αίσθηση ευθύνης, τη διορατικότητα, τη γενναιότητα και τη διαπραγματευτική αποφασιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά. Αυτά κατοχυρώνουν τη σοβαρότητα και συνέπεια της χώρας την επόμενη μέρα, μετά τη νίκη της ΝΔ. Σε αυτές τις γραμμές έρχονται ή θα έλθουν όλα τα κόμματα, αργά ή γρήγορα (όταν θα αναγκασθούν να σβήσουν από το λεξιλόγιό τους λέξεις όπως: καταγγελία, ακύρωση, απαγγίστρωση και άλλα ηρωϊκά παρόμοια). Ναι, αναφέρομαι και επικαλούμαι την επιστολή Σαμαρά. Δεν θέλω να χάνω το δίκιο μου, επειδή οι θρασείς συκοφάντες κορυβαντιούν.  Με την αλήθεια προς τη νίκη!
  ΠΗΓΗ:   http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=203424

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου