Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Από σήμερα, «απαγορεύεται η είσοδος» για τους κακοποιούς στο σπίτι μας.


Ανακοίνωση από το  Πατριωτικό Μέτωπο ..

Από σήμερα, «απαγορεύεται η είσοδος» για τους κακοποιούς στο σπίτι μας.

Με μια πρωτόγνωρη για τα δικαστικά χρονικά της χώρας μας απόφαση, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέαελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 24χρονος που υπερασπιζόμενος την οικογένειά του και το σπίτι του στην Παιανία, σκότωσε Αλβανό κακοποιό.Εκφράζοντας – επιτέλους – το κοινό περί δικαίου αίσθημα, οι δικαστικοί λειτουργοί, τόλμησαν να πράξουν, αυτό που δεν τόλμησαν οι δικαστές της Αχαίας, στέλνοντας για 10 χρόνια στην φυλακή 76χρονο, επειδή υπερασπίσθηκε το σπίτι του.

Από το πρωί σήμερα, κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Σταύρο Βιτάλη, βρέθηκε στην Ευελπίδων, τόσο για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του 24χρονου και στους οργισμένους κατοίκους της Παιανίας, όσο και για να ενημερώσει τον θυμωμένο από την αυξανόμενη εγκληματικότητα Λαό, για την πρόταση του Κινήματος η οποία καταγράφεται στο Νέο Σύνταγμα, και η οποία αναφέρει ρητά στο Άρθρο 51 και στις παραγράφους 4 και 5:

4. Κάθε Έλληνας Πολίτης, δικαιούται να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να υπερασπιστεί την κατοικία του.

5. Στην περίπτωση σωματικών βλαβών ή φόνου η οποία τελέσθηκε εντός της κατοικίας του από τον ιδιοκτήτη ή τους ένοικους αυτής, σε άτομο/άτομα, τα οποία εισέβαλαν με αποδεδειγμένη πρόθεση τέλεσης εγκληματικής πράξης, ο ιδιοκτήτης και οι ένοικοι αυτού, αυτοδικαίως και αμέσως απαλλάσσονται από οποιαδήποτε κατηγορία, ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους πολίτες, κατοίκους της Παιανίας, μπροστά στο γραφείο του Ανακριτή, ο Πρόεδρος του Κινήματος, είπε:

«Η σημερινή απόφαση των δικαστικών λειτουργών, είναι ιστορική. Δημιουργείται – επιτέλους - ένα είδος δεδικασμένου, το οποίο λέγει πως ο πολίτης, μπορεί να υπερασπίζεται την οικογένεια και το σπίτι του.

Το σπίτι του καθενός από εμάς, είναι το κάστρο του. Κανείς δεν μπορεί να το παραβιάζει, καλυπτόμενος πίσω από μια ηλίθια νομοθεσία που λέει πως θα πρέπει να κάθεσαι να βιάζεσαι, να πυροβολείσαι κα να μαχαιρώνεσαι, χωρίς το δικαίωμα να αντιδράσεις. Καλώ τους δικαστές της Αχαίας, οι οποίοι για τον ίδιο λόγο έστειλαν για 10 χρόνια στη φυλακή 76χρονο, να επανεξετάσουν την υπόθεσή του, μετά την εξέλιξη αυτή και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το μήνυμα που λαμβάνουμε ως απλοί πολίτες από τη σημερινή απόφαση των δικαστών, είναι σαφές: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ».


Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου