Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ;;; ΠΟΥΘΕ ΒΑΣΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ;;; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ;;;

«Καλύτερο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ από αυτό της ΝΔ»

Προεκλογική εκστρατεία με επιθέσεις κατά των πολιτικών αντιπάλων του μέσω του Facebook έχει αρχίσει ο επικεφαλής της Δράσης, Στέφανος Μάνος, ο οποίος δεν αφήνει καμία δήλωση πολιτικών αρχηγών να «πέσει κάτω», ενώ ξαφνικά φαίνεται να συμφωνεί περισσότερο με το.....
ΣΥΡΙΖΑ στις οικονομικές του θέσεις! Σε νυχτερινό του κρεσσέντο στο Facebook ο κ. Μάνος σχολιάζει με… περίσσιο χιούμορ τις προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων! Βέβαια, το μένος του για την Νέα Δημοκρατία είναι τέτοιο που τάχθηκε μέχρι και υπέρχαμος των οικονομικών μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνωντας «καρφιά» για τις προτάσεις της ΝΔ.

«Κίνηση ματ του κ. Τσίπρα: τα δικά του μέτρα είναι σοβαρότερα από αυτά που παρουσίασε η ΝΔ» έγραψε χτες το βράδυ στο Facebook. Λίγο αργότερα ο κύριος «απολύσεις στο Δημόσιο» σχολίασε ξανά το πρόγραμμα της ΝΔ θέτοντάς το σε σύγκριση με εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. «Λυπάμαι επειδή ο κ. Σαμαράς με όσα προτείνει για την οικονομία νομιμοποιεί τις εξτρεμιστικές θέσεις του κ. Τσίπρα» ανέφερε στα social media.

«Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο» δήλωσε ο Βενιζέλος στην ΑΔΕΔΥ, αλλά 150.000 απολύσεις γράφει το μνημόνιο που υπέγραψε και εγγυήθηκε ο ίδιος, σημείωσε ο κ. Μάνος, ενώ σχετικά με τον Πάνο Καμμένο ανέφερε ότι«Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην άμεση και μονομερή κήρυξη της ΑΟΖ. Σε τέτοια περίπτωση δικαιολογείται μια βίαιη τουρκική αντίδραση».

Φυσικά από τις επιθέσεις μέσω Facebook του κ. Μάνου δεν ξέφυγε η ΔΗΜΑΡ. «Μπροστά στους κινδύνους των επαναληπτικών εκλογών ο κ. Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ υπόσχονται σήμερα ότι μπορούν να εγγυηθούν τη δημιουργία κυβέρνησης στις 17 Ιουνίου. Γιατί όμως δεν το έκαναν στις 6 Μαΐου εκθέτοντας τη χώρα στους κινδύνους της ακυβερνησίας και των επαναληπτικών εκλογών»; διερωτάται στο Facebook o πολιτικός σχολιάζοντας και την ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου