Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ; ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ... ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ !!!

"Ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Αθήνα!"

»Σήμερα, Πρωτομαγιά, αισθάνθηκα ότι σας οφείλω κάποιες σκέψεις μου για το μέλλον της πόλης μας: Με την δουλειά και τα λουλούδια καθημερινότητά της και όχι αναφορά επετειακού χαρακτήρα» γράφει σε ένα ηλεκτρονικό του γράμμα ( e mail) προς τους....
ψηφοφόρους ο αν. υπουργός Οικονομίας και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας κ Παντ. Οικονόμου. Αναφέρεται σε διάφορα θέματα αλλά κρατάμε – λόγω επικαιρότητας- αυτό για τους λαθρομετανάστες για τους οποίους προτείνει παραμονή με έλεγχο και ημερομηνία αναχώρησης!.
<<Η Αθήνα είναι πόλη με πολλούς μετανάστες, γραφει ο κ. Οικονόμου. Οι νόμιμοι από αυτούς, είτε είναι εργαζόμενοι, είτε ειδικοί, είτε τεχνίτες, είτε εργάτες, είναι ευπρόσδεκτοι. Εξ ίσου. Και θέλουμε να καταλαβαίνουν για ποιο λόγο ο Δίας χαρακτηρίζονταν Ξένιος και να μπορούν να το εξηγούν με την σειρά τους και σε άλλους. Άλλοι μετανάστες ζουν ανάμεσά μας χωρίς νομιμοποίηση. Βρέθηκαν εδώ σπρωγμένοι από τις δυσκολίες της ζωής τους αλλού. Συχνά χωρίς καν να το διάλεξαν. Πολλοί όταν ξεκινούσαν είχαν ως τελικό προορισμό άλλον από την Αθήνα. Το ελληνικό κράτος οφείλει μια έντιμη και οργανωμένη συνεννόηση με τους συνανθρώπους μας αυτούς. Ο πιο κατάλληλος τόπος για την συνεννόηση αυτή ήταν και είναι τα σύνορα της ελληνικής επικράτειας. Είναι απαραίτητο λοιπόν, να ολοκληρωθεί και να βελτιωθεί ο έλεγχος των συνόρων. Σε όσους λαθρομετανάστες η συνεννόηση αυτή δεν προσφέρθηκε, πρέπει να οργανωθεί τώρα! Και, εν τω μεταξύ, προσθέτει ο αν.Υπουργός, η παραμονή τους εδώ πρέπει να είναι κανονική και με ημερομηνία λήξης. Με οργανωμένες διαδικασίες προώθησης στον προορισμό τους ή επιστροφής στον τόπο τους.Και καταλήγει: Οι συνδυασμένες αυτές δράσεις ελέγχου εισόδου, οργάνωσης παραμονής και αναχώρησης είναι αποκλειστική δημόσια ευθύνη. Μόνον έτσι θα γίνει πραγματικότητα ούτε ένας λαθρομετανάστης στην Αθήνα! >>.

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_9836.html#ixzz1thF4HEPy

1 σχόλιο:

  1. Τώρα που το ΠαΣοΚ θα βγάλει 4-5 βουλευτές στη Β' Αθηνών (σήμερα έχει 17) θα γίνουν ΟΛΟΙ πατριώτες. Μπροστά στη πανωλεθρία είναι φυσικό να φοβούνται και να λένε ό,τι ακούγεται ωραίο στα αυτιά του απελπισμένου λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή