Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ... ΔΕΙΧΝΟΥΝ ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ;;;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; (ΜΕΡΟΣ Α!)


Τα όσα θα διαβάσετε και τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε τα αφιερώνουμε σε όσους έβαλαν την Χρυσή Αυγή στην Βουλή.....

Ο έχων μυαλό σκέφτεται.....

Θα ξεκινήσουμε με τα βίντεο από την εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη "Το κουτί της Πανδώρας" και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι....
Τα βίντεο αυτά μπορεί να ανήκουν στο 2008 αλλά δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση ακόμα και σήμερα!
Η τρομοκρατία φαίνεται να είναι η βασική τους τακτική....

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την πολιτισμική ανωτερότητα του ελληνικού έθνους και της λευκής φυλής. Σε έντυπά της αναφέρεται ως ιδεολογία της οργάνωσης ο Ελληνικός εθνικισμός. Αντιτίθεται στη μετανάστευση (υποστηρίζοντας παράλληλα την απέλαση όλων των μεταναστών και Ρομά, στο Μαρξισμό, στην παγκοσμιοποίηση και στην πολυπολιτισμικότητα, εμφανίζοντας επίσης αντισημιτικές ιδεολογικές τάσεις.
Η Χρυσή Αυγή υπεραμύνεται της ιστορικής αποκατάστασης του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.Συγκεκριμένα υποστηρίζει την νομιμότητα του δικτατορικού καθεστώτος και ότι η αρνητική απάντησή του στο ιταλικό τελεσίγραφο αποδεικνύει πατριωτισμό και πολιτική δεινότητα. Επίσης αναφέρονται στις μεταρρυθμίσεις και στα κοινωνικά μέτρα που έλαβε η δικτατορική κυβέρνηση Μεταξά.
Επίσης υπερασπίζεται την δράση των ταγμάτων ασφαλείας (τα οποία συγκροτήθηκαν από τον γερμανικό στρατό κατοχής και την κατοχική κυβέρνηση Ράλλη) εναντίον των δυνάμεων του Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού κατά την περίοδο της Κατοχής και αποδίδει τιμές στα ένοπλα και άοπλα θύματα της μάχης και της σφαγής του Μελιγαλά.
Το σύμβολο της Χρυσής Αυγής είναι ο μαίανδρος σε κόκκινο φόντο. Κατά κριτικές αναπαριστά την εθνικοσοσιαλιστική σβάστικα. Βιβλία όπως το Ο Αγών μου του Χίλτερ αλλά και άλλα τα οποία δείχνουν την ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής βρίσκονται σε περίοπτη θέση τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στην Αθήνα.

Βία μελών της Χρυσής Αυγής

Στις 24 Ιανουαρίου 1998, ο μεταφραστής Αλέξης Καλοφωλιάς και μέλος του συγκροτήματος The Last Drive, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα τριών ατόμων που τον χτύπησα με σιδερόβεργα στο πρόσωπο. Όταν αυτός έπεσε στο πεζοδρόμιο, άρχισαν να χτυπούν με μανία το κεφάλι του στο μάρμαρο, μπροστά στα μάτια των παρευρισκομένων πολιτών. Η επίθεση συνεχίστηκε και σε κοντινό κατάστημα μπροστά στην έκπληκτη υπάλληλο. Ύστερα οι τρεις δράστες κατευθύνθηκαν σε πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία της οργάνωσης.

Υπόθεση Παντελή Καζάκου
Στις 19 και 21 Οκτωβρίου 1999, ο 23χρονος Παντελής Καζάκος, γιος αστυνομικού, σκότωσε αναίτια δύο μετανάστες και τραυμάτισε σοβαρά άλλους εφτά λόγω του διαφορετικού χρώματος και θρησκεύματος. Οι ρατσιστικές δολοφονίες αυτές απασχόλησαν πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καθηγητής του Καζάκου από το 34ο Λύκειο δήλωσε ότι από νεαρός ο Καζάκος είχε εκφράσει ανοικτά τις ακροδεξιές απόψεις, οι οποίες ταυτιζόταν με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ενώ συμμαθητές του εξέφραζαν ότι είναι μέλος αυτής. Στο δικαστήριο ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής παρουσίασε φωτογραφία του Καζάκου στο οποίο απεικονίζεται να κρατά πανό σε πορεία της Χρυσής Αυγής. Ο Ιός της Ελευθεροτυπίας χαρακτήρισε όχι τυχαίο γεγονός ότι τις ημέρες που έγιναν οι δολοφονίες η Χρυσή Αυγή (στις 22 Οκτωβρίου 1999) δημοσίευσε πρωτοσέλιδο με τίτλο "Ο θάνατος ενός Έθνους" (με θέμα τον υπερπληθυσμό των μεταναστών). Παρόλο που έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ο Καζάκος με ψυχολογικά προβλήματα καταδικάστηκε με δις ισόβια φυλάκιση θεωρώντας ότι είχε πλήρη καταλογισμό των πράξεών του.

Υπόθεση Αντώνη Ανδρουτσόπουλου
Το ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Περίανδρος», ήταν για τέσσερα χρόνια καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές, κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη. Η επίθεση είχε στόχο τον Δημήτρη Κουσουρή, μέλους τότε της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κεντρικό της Συμβούλιο της ΕΦΕΕ, στέλεχος της Νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση (ΝΚΑ), οργάνωση νεολαίας του ΝΑΡ. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2005 ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος παραδόθηκε στις αρχές.
Στις 25 Σεπτεμβρίου 2006 ο Αντώνης Ανδρουτσόπουλος καταδικάστηκε ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Μέλη της οργάνωσης βρέθηκαν στο χώρο των δικαστηρίων για να του συμπαρασταθούν, ωστόσο η επίσημη ηγεσία της οργάνωσης απουσίασε. Ο Ανδρουτσόπουλος χαιρέτησε με ναζιστικό τρόπο τα μέλη στο δικαστήριο. Στις 12 Μαρτίου 2009, με απόφαση κατά την προσφυγή του στο Εφετείο, άλλαξε το κατηγορητήριο σε μία μόνο απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η ποινή του μειώθηκε στα δώδεκα χρόνια.
Εκδηλώσεις συμπαράστασης έγιναν επίσης την 31η Ιανουαρίου του 2007 κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της «Επιτροπής Εθνικής Μνήμης», επ' ευκαιρία της επετείου της κρίσης των Ιμίων. Η Χρυσή Αυγή οργανώνει εκδήλωση και πορεία γι' αυτή κάθε χρόνο από το 1996. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε το 2008, διοργανώθηκε αντιδιαδήλωση από μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων. Στα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κατά την διάρκεια των συμπλοκών και σύμφωνα με τις μαρτυρίες πολιτών, μαχαίρωσαν δυο διαδηλωτές και χτύπησαν στο κεφάλι άλλοι δύο. Υπήρχαν καταγγελίες εκ μέρους πολιτών ότι οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ) άφηναν να ενεργούν ανενόχλητα οπλισμένοι ακροδεξιοί, οι οποίοι φαίνονταν να διέρχονται δια μέσου των ΜΑΤ και πριν εφορμήσουν στους αντιρατσιστές και έπειτα, κατά την οπισθοχώρησή τους.

Χιλιάδες πράγματα μπορούμε να γράψουμε για αυτούς που νομίζουν ότι είναι πολιτικό κόμμα αλλά δεν είναι....! Το τι είναι θα το αποφασίσετε εσείς που διαβάζετε αυτή την ανάρτηση....

Και επειδή μπορεί να πείτε ότι είμαστε εμπαθείς και το παρακάναμε θα σας πούμε τα εξής.
1. Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες είναι τεράστιο
2. Το πρόβλημα της εγκληματικότητας είναι τεράστιο
3. Φταίνε όλα τα κόμματα για αυτό που έχει γίνει κανείς δεν το αμφισβητεί

ΑΛΛΑ:
1. Δεν είναι αυτοί η λύση....πάτησαν πάνω στον πανικό και στον τρόμο των πολιτών
2. Δεν κάνουν διακρίσεις
3. Υποστηρίζουν την βία και μάλιστα ... την τυφλή βία!
4. Νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από όλους μας ακόμα και από τους ψηφοφόρους που τους έβαλαν στην Βουλή

Και πάλι είμαστε υπερβολικοί;

Δείτε λοιπόν τα δημοσιεύματα συγκεντρωμένα μπας και καταλάβετε!

1. Παραλήρημα Μιχαλολιάκου μετά την ανακοίνωση των exit polls....
2.ΟΥΣΤ: Διάγγελμα μίσους από τον ΓΓ της Χρυσής Αυγής
3. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ: Εδιωξαν όποιον δημοσιογράφο δεν "βάρεσε προσοχή" στον Μιχαλολιάκο
4. «Οι φιλοναζιστές μπαίνουν στη Βουλή» - Πως είδε ο διεθνής Τύπος το αποτέλεσμα των εκλογών
5. Βίντεο: Ο Μιχαλολιάκος και το "εγέρθητι" στους δημοσιογράφους
6. Θα παραιτήσει τους βουλευτές του και θα ορίσει τους εκλεκτούς του
7. Τραγουδιστής black metal συγκροτήματος εξελέγη βουλευτής με την Χρυσή Αυγή
8. Χρυσή Αυγή για το “εγέρθητι!”: “Θα μάθετε επιτέλους να πειθαρχείτε”- ΒΙΝΤΕΟ

Και αν δεν σας φτάνουν αυτά διαβάστε και πρόσφατο mail που εστάλη στο Sarotiko από τον "Άγγελο Θανάτου"

Από: ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
Ημερομηνία: 6 Μαΐου 2012 2:12 μ.μ.
Θέμα: ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...!!!
Προς:





ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ... ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...!!!

Τις τελευταίες εβδομάδες όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις για τη ''γέννηση του αυγού του φιδιού'', για ''είσοδο των κακών φασιστών στη Βουλη'' και φωνάζουν οτι απειλείται η δημοκρατία ΤΟΥΣ επειδή το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει άνω του 8% με 9% βάσει δημοσκοπήσεων, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του δικομματισμού...
καθώς και του Γεν. Γραμματέα της Χρυσής Αυγής φλερτάρει ακόμα και με διψήφια ποσοστά!!

Τα παραπάνω είναι γνωστά σε όλους και όσοι πολεμούν τη Χρυσή Αυγή το επιβεβαιώνουν με τον τρόμο τους!! Καλό θα ήταν λοιπόν να μην επιδιώξουν τα δεκανίκια του συστήματος να κάνουν νοθεία και να αλλοιώσουν το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα των ψήφων της Χρυσής Αυγής διοτι η αντίδρασή μας θα είναι άμεση, δυναμική και σκληρή... Διαδώστε το!!!

Μαύρος Καβαλάρης

http://olikiantistasi.blogspot.com/2012/05/blog-post_8279.html 

Και για όσους εξακολουθούν να μας θεωρούν υπερβολικούς, εμπαθείς και αντιπατριώτες δωρεάν μαθήματα ιστορίας.....

Ξεκινάμε λοιπόν με το τι έγινε με την Χρυσή Αυγή στους τόπους της ναζιστικής θηριωδίας....

Υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε μαρτυρικές πόλεις
news247 - 7 Μαρτίου 2012



Οι φρικαλεότητες και οι σφαγές των ναζί σε πόλεις και χωριά της χώρας φαίνεται πως δεν πτόησαν κάποιους οι οποίοι έριξαν το ψηφοδέλτιο στη Χρυσή Αυγή


Τα μέλη της νεοεισελθούσας στη Βουλή οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, χαιρετούν ναζιστικά και έχουν ανάλογο προσανατολισμό.
Επιπλέον, και πολύ σημαντικότερο και βασικό, ακολουθούν μία ιδεολογία της οποίας οι οπαδοί κατά το Β Παγκόσμιο πόλεμο, κατέσφαξαν Έλληνες, έκαψαν χωριά, εξευτέλισαν πληθυσμούς.
Και όμως!
Στα Καλάβρυτα σε σύνολο 9.859 έγκυρων ψηφοδελτίων οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής συγκέντρωσαν 653 ψήφους, ποσοστό 6,44%.
Στην ίδια πόλη όπου στις 13 Δεκεμβρίου τα μυδράλια των κατακτητών εκτέλεσαν 848 κατοίκους, μαζί με άλλους 200 από τα γειτονικά χωριά, η περιοχή παραδόθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά.
Στο Δίστομο της Βοιωτίας, στις 10 Ιουνίου 1944 οι ναζί επιδόθηκαν σε μια ακόμη άγρια σφαγή άοπλων πολιτών.
Οι κατακτητές εκτέλεσαν 218 πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ανήμπορους υπερήλικες, έγκυες γυναίκες και μωρά.
Στις εκλογές η Χρυσή Αυγή έλαβε 335 ψήφους, ήτοι 5,96% του συνόλου των ψήφων.
Τέλος, στα Ανώγεια της Κρήτης, το χωριό σύμβολο της αντίστασης, το οποίο οι Ναζί ανατίναξαν συθέμελα, η "Χρυσή Αυγή" έλαβε 14 ψήφους.

Και συνεχίζουμε με το δωρεάν μάθημα ιστορίας που λέγαμε.....

Οι βαρβαρότητες των Γερμανών στα Καλάβρυτα
news247 - 7 Μαρτίου 2012



Η επιχείρηση "Καλάβρυτα" γράφτηκε με αίμα στο βιβλίο της ιστορίας. Οι Γερμανοί σε αντίποινα για τον θάνατο στρατιωτών τους σκότωσαν άμαχους και στο πέρασμά τους άφησαν καμμένη γη (Pics)


Στις 13 Δεκεμβρίου 1943 διεπράχθη το μεγαλύτερο έγκλημα πολέμου της περιόδου της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.
Στρατιώτες της γερμανικής 117ης Μεραρχίας καταδρομών, εκτέλεσαν μέσα σε λίγες ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων όλους τους άνδρες 14 ετών και πάνω, μπροστά στα μάτια των γυναικών και των παιδιών τους.
Συνολικά εκτελέστηκαν 1436 από τους 2035 άνδρες των Καλαβρύτων, αν και οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των θυμάτων ποικίλουν.
Η διαταγή της μαζικής δολοφονίας, στο πλαίσιο της επιχείρησης "Καλάβρυτα" (Unternehmen Kalavryta), ξεκίνησε από την παράκτια περιοχή της Αχαΐας στη βόρεια Πελοπόννησο, όταν τα στρατεύματα της Βέρμαχτ στην πορεία τους έκαψαν  χωριά και δολοφόνησαν τους πολίτες στο δρόμο τους.


Η επιχείρηση "Καλάβρυτα" ήταν μια επιχείρηση κύκλωσης των ανταρτών του ΕΛΑΣ η οποία όμως κατέληξε σε μαζικά αντίποινα επί του άμαχου πληθυσμού της περιοχής, μετά το θάνατο Γερμανών στρατιωτών σε μάχες με τους αντάρτες.
Της σφαγής των Καλαβρύτων, είχε προηγηθεί η εκτέλεση 77 Γερμανών αιχμαλώτων που είχαν συλλάβει οι αντάρτες λίγες ημέρες νωρίτερα.
Η σφαγή των αμάχων διαπράχθηκε από την 117η Μεραρχία Καταδρομών, η οποία αποτελούνταν από Αυστριακούς και Γερμανούς.
Σκότωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους
Οι Γερμανοί, στο δρόμο για τα Καλάβρυτα, εκτέλεσαν 143 άνδρες, στα χωριά Ρωγοί, Κερπινή, Άνω και Κάτω Ζαχλωρού, καθώς και στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. Επίσης έκαψαν περίπου 1.000 σπίτια σε πάνω από 50 χωριά, αφού τα λεηλάτησαν αποκομίζοντας περισσότερα από 2.000 πρόβατα και μεγαλύτερα ζώα και περίπου 260.000.000 δραχμές.
Όταν έφθασαν στα Καλάβρυτα, κλείδωσαν όλες τις γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 14 στο σχολείο και διέταξαν όλους τους άνδρες από 14 και πάνω να παρουσιαστούν έξω από το χωριό.
Εκεί, τους εκτέλεσαν με συνεχείς ριπές πολυβόλων, σκοτώνοντας περίπου 500 άτομα. Οι γυναίκες και τα παιδιά κατάφεραν να αποδράσουν από το σχολείο ενώ το χωριό φλεγόταν.
Με κόκκινο οι πυρπολήσεις στην περιοχή
Την επόμενη ημέρα τα ναζιστικά στρατεύματα πυρπόλησαν το μοναστήρι της Αγίας Λαύρας.
Παρά το γεγονός ότι η Γερμανία έχει αναγνωρίσει δημόσια τη ναζιστική αγριότητα στην περίπτωση των Καλαβρύτων, ακόμα δεν έχει καταβληθεί καμμιά αποζημίωση.
Τον Απρίλιο του 2000, ο τότε Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοχάνες Ράου, επισκέφτηκε τα Καλάβρυτα για να εκφράσει τα συναισθήματά του ντροπής και βαθιάς θλίψης για την τραγωδία, αποφεύγοντας όμως οποιαδήποτε αναφορά στις αποζημιώσεις.
Η σφαγή στο Δίστομο
news247 - 7 Μαρτίου 2012



Μια από τις πιο μαύρες στιγμές της γερμανικής κατοχής ήταν η σφαγή στο Δίστομο. Οι Γερμανοί σε αντίποινα για ενέδρα ανταρτών, έκαψαν τα σπίτια του χωριού και εκτέλεσαν αδιακρίτως τους κατοίκους

Στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.
Στις 10 Ιουνίου του 1944 ο Fritz Laufenbach, λοχαγός των SS του 2ου λόχου του 1ου τάγματος του 7ου τεθωρακισμένου συντάγματος της αστυνομίας SS, έλαβε διαταγή να μετακινήσει τον λόχο του από την Λειβαδιά προς το Δίστομο, Στείρι και Κυριάκι με σκοπό τον εντοπισμό ανταρτών στην δυτική πλευρά του Ελικώνα.

Ταυτόχρονα ο 10ος και 11ος λόχος του 3ου τάγματος από την Άμφισσα κατευθυνόταν προς το Δίστομο για να συναντήσουν τον 2ο λόχο.
Οι 3 λόχοι συναντήθηκαν χωρίς να έχουν εντοπίσει αντάρτες εκτός από 18 παιδιά που κρύβονταν σε γύρω στάνες. Έξι από τα παιδιά που προσπάθησαν να δραπετεύσουν εκτελέστηκαν.
Οι Γερμανοί μπήκαν στο Δίστομο και εκφοβίζοντας τους χωρικούς έμαθαν ότι υπήρχαν αντάρτες στο Στείρι. Ο 2ος λόχος κατευθύνθηκε προς τα εκεί και στην θέση Λιθαράκι, περιοχή του Στειρίου έπεσε σε ενέδρα των ανταρτών του 11ου λόχου του 3ου τάγματος του 34ου συντάγματος του ΕΛΑΣ.
Η μάχη του Στειρίου ήταν σκληρή και κράτησε περίπου μέχρι τις δύο το μεσημέρι αναγκάζοντας τους Γερμανούς σε οπισθοχώρηση . Οι απώλειες των Γερμανών ήταν περίπου 40 νεκροί και των ανταρτών 1.
Τα αιματηρά αντίποινα των κατακτητών
Μετά την μάχη οι Γερμανοί μπήκαν στο Δίστομο και σε αντίποινα για τις απώλειές τους άρχισαν την σφαγή όσων κατοίκων έβρισκαν στο χωριό. Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, ώστε δεν ξεχώριζαν από το μακελειό ούτε τα γυναικόπαιδα ούτε τους ηλικιωμένους. Τον ιερέα του χωριού τον αποκεφάλισαν, βρέφη εκτελέστηκαν και γυναίκες βιάστηκαν πριν θανατωθούν.
Η σφαγή σταμάτησε μόνον όταν νύχτωσε και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Λειβαδιά, αφού πρώτα έκαψαν τα σπίτια του χωριού. Οι εκτελέσεις συνεχίστηκαν και κατά την επιστροφή των Γερμανών στην βάση τους, καθώς σκότωναν όποιον άμαχο έβρισκαν στον δρόμο τους.

Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 218, εκ των οποίων οι 119 γυναίκες και 99 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.
Η μαρτυρία του απεσταλμένου του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Eλβετού George Wehrly ο οποίος έφτασε στο Δίστομο μετά λίγες μέρες μιλάει για 600 νεκρούς στην ευρύτερη περιοχή.
Ένας από τους επικεφαλής που θεωρήθηκε υπεύθυνος για την σφαγή στο Δίστομο Χανς Τσάμπελ (Hans Zampel) μετά το τέλος του πολέμου συνελήφθη στην Γαλλία και εκδόθηκε στην Ελλάδα. Στην πορεία ζητήθηκε η μεταφορά του στην Γερμανία για τις εκεί έρευνες όπου και παρέμεινε. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ζει ως σήμερα ελεύθερος
Ο λοχαγός των SS Φριτς Λάουτενμπαχ (Fritz Lautenbach) είναι ο άνθρωπος που εκτέλεσε την εντολή και συνέταξε την σχετική ψευδή αναφορά. Η αναφορά του Lautenbach αμφισβητήθηκε άμεσα από τον επίσης αυτόπτη μάρτυρα της μυστικης αστυνομίας, Georg Koch.
KAI ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.....
ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 24gr.blogspot.com μια πολύ επιτυχημένη και εμπνευσμένη ανάρτηση....

Θανάσης Βέγγος: «Για την Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι» (βίντεο)
24gr.blogspot.com 
Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή το Θανάση Βέγγο είναι σήμερα το Νο1 σε ποσταρίσματα στο facebook, και όχι άδικα, καθώς σε αυτό, ο αείμνηστος Έλληνας κωμικός αναφέρει: «Για την Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι»!
Το απόσπασμα του βίντεο είναι...από την ταινία του 1963 «Τύφλα να 'χει ο Μάρλον Μπράντο», όπου ο Βέγγος υποδύεται έναν υπάλληλο ληξιαρχείου που αποφασίζει να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στον Πόρο.

Για κακή του τύχη όμως, στο νησί περιμένουν την άφιξη ενός συνονόματου του διάσημου ποιητή, γνωστού για τις επιδόσεις του στο ασθενές φύλο.
Το ξενοδοχείο όπου πρόκειται να μείνει ο υπάλληλος, εντελώς τυχαία, ονομάζεται «Χρυσή Αυγή».



Και επειδή μαθαίνουμε από συναδέρφους ότι κάποια καλόπαιδα εθίγησαν (μα τι βάναυσοι που είμαστε...φτου μας) τους λέμε ...ΞΥΔΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ BALSAMIKO ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ.

SAROTIKO
ΠΗΓΗ:    http://sarotiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_8570.html 

1 σχόλιο:

  1. 28/1/12: Μετά από πορεία της Χρυσής Αυγής στη μνήμη των θυμάτων των Ιμίων, μέλη του κόμματος, καταλαμβάνουν τα βαγόνια του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, και αφού βγάζουν έξω όλους τους «λευκούς», επιτίθενται με καδρόνια και ρόπαλα στους λαθρομετανάστες που βρίσκονταν μέσα εκείνη τη στιγμή.

    ΥΓ.: Θα το κάνουν και αργότερα στους «αντικαθεστωτικούς»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή