Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΡΕ, ΤΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ !!! ΟΥΤΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ !!!!

ΠΑΣΟΚ: Εισηγήσεις να τεθεί εκτός ψηφοδελτίου Αχαίας ο Παπανδρέου δέχεται - ξανά- ο Βενιζέλος

Πολιτική

Ενώ κερδίζει έδαφος η λογική "αποπαπανδρεοποίησης" των συνδυασμών

ΠΑΣΟΚ: Εισηγήσεις να τεθεί εκτός ψηφοδελτίου Αχαίας ο Παπανδρέου δέχεται - ξανά- ο Βενιζέλος Ενώ κερδίζει έδαφος η λογική "αποπαπανδρεοποίησης" των συνδυασμών
Εισηγήσεις να αναδιατάξει την μορφή του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα δέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ κερδίζει συνολικά έδαφος η λογική της «αποπαπανδρεοποίησης» των εκλογικών συνδυασμών σε όλη την χώρα.
Τις τελευταίες ημέρες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αλλεπάλληλες επαφές με στελέχη του κόμματος απ’ όλη την Ελλάδα ενώ το κατώφλι του γραφείου του έχουν περάσει και δυο στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας. Στις συζητήσεις που γίνονται έχει τεθεί με μετωπικό τρόπο το ενδεχόμενο να μην περιληφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας, ωστόσο, έως τώρα ο κ. Βενιζέλος δεν φαίνεται να υιοθετεί την άποψη αυτή για δυο λόγους:
- Ο πρώτος λόγος είναι ότι στην παρούσα φάση δεν επιθυμεί ένα συνολικό ξεκαθάρισμα του κόμματος, κάτι που χρονικά μετατίθεται για το Συνέδριο του Σεπτεμβρίου.
- Ο δεύτερος λόγος είναι ότι τυχόν απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου και ουσιαστικά εξώθηση του εκτός πολιτικής σκηνής θα βυθίσει το ΠΑΣΟΚ σε μια παρατεταμένη φάση εσωστρέφειας καθώς οι «παπανδρεικοί» πυρήνες, τουλάχιστον στο εσωτερικό του κόμματος, παραμένουν ανθεκτικοί με μειωμένη, φυσικά, την επιρροή και απήχηση τους στην κοινωνία.
Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν, επίσης, ότι ειδικά για την περίπτωση της Αχαΐας έχει τεθεί στον κ. Βενιζέλο και μια άλλη παράμετρος. Αυτή που με δημόσια δήλωση του, στις 11 Μαΐου, είχε υπογραμμίσει και ο πρώην βουλευτής, πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας και ως εκ τούτου άμεσα ενδιαφερόμενος, Κώστας Σπηλιόπουλος. Ότι με την κατάληψη της μιας έδρας της Αχαΐας απ’ τον Γιώργο Παπανδρέου ο νομός ουσιαστικά θα μείνει χωρίς βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Όπως και να’ χει το θέμα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα έχει τεθεί εκ νέου και εναπόκειται στον κ. Βενιζέλο ν’ αποφασίσει για την εκλογική τύχη του προκατόχου του.
ΠΗΓΗ:    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127744 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου