Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

Βελόπουλος: "Ευτυχώς στην πατρίδα μας υπάρχει ακόμα η Εκκλησία"

belopoulos
Γράφει η Romfea.gr - 21.30
Κληθείς να σχολιάσει την τεράστια αύξηση στον αριθμό των Θεσσαλονικέων που προσφεύγουν στα συσσίτια της Εκκλησίας και του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, ο υπ. Βουλευτής Β. Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

Στέλνουν τους Μακεδόνες στα κατοχικά συσσίτια. Ευτυχώς στην πατρίδα μας υπάρχει ακόμα η Εκκλησία.
Πάνω από 85% αυξήθηκε τους τελευταίους μόνο μήνες ο αριθμός των πολιτών που προστρέχουν για την επιβίωση τους στα συσσίτια.
Στην Ελλάδα της συγκυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των πολιτικών αμορτισέρ τους που διεκδικούν ρόλο και ρολάκια στην επόμενη κυβέρνηση, μικρά παιδιά κινδυνεύουν από ασιτία.
Γέροντες κοιμούνται νηστικοί με τον φόβο της εγκληματικότητας και την βεβαιότητα πώς σήμερα πεινάνε γιατί τόσα χρόνια έκλεψαν τους κόπους τους πολιτικοί που εξακολουθούν να είναι έξω από την φυλακή.
Στέλνουν τους Μακεδόνες στα κατοχικά συσσίτια. Ευτυχώς στην πατρίδα μας υπάρχει ακόμα η Εκκλησία και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ζήτησε τα χέρια να γίνουν αγκαλιές και πάλι.
Είναι σημαντικό που στην πατρίδα μας η Εκκλησία κατάφερε να αντισταθεί στην ισοπέδωση.
Είναι το στήριγμα της Ελληνικής κοινωνίας. Της πατρίδας μας που θέλουν να την απογυμνώσουν από κάθε ιερό και κάθε ελπίδα οι ξένοι.
Για αυτό άλλωστε με στοχοποίησαν μόλις μίλησα για την τεράστια κλοπή αρχαιοτήτων που έγινε από τους Ναζί. Γιατί θέλουν την νέα γενιά να μεγαλώνει χωρίς πιστή, παραδόσεις, ιστορία και γνώσεις.
Όλοι μαζί οι Έλληνες, θα βάλουμε το "εμείς" μπροστά από το "εγώ".
Θα απλώσουμε το χέρι στον διπλανό μας και θα σηκώσουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει!
Υπάρχει ελπίδα για μια πλούσια χώρα που την ευλόγησε ο Θεός και την κατέστρεψαν οι κακοί πολιτικοί και οι πολιτικές τους που δεν ενδιαφέρθηκαν για τον απλό Έλληνα.
ΠΗΓΗ:         http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/12434-belopoulos-eutixos-yparxei-i-ekklisia 

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που υπάρχει η Εκκλησία. Να το λες και να το ξαναλές κύριε βουλευτά μου. Αλλιώς αυτοί που τρέφονται από τα συσσίτια θα έρχονταν να φάνε στο σπίτι σου. Και θα έτρωγαν και εσένα μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή