Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ;;;

Θα δώριζαν τα όργανα του αλλά ξύπνησε απο κομμα

Η θέληση του για ζωή ήταν τόσο μεγάλη, που διέψευσε όσους τον θεωρούσαν «τελειωμένο»… Η ιστορία του 21χρονου Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα είναι συγκλονιστική, αφού σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Ο νεαρός μετά από τροχαίο ατύχημα εμφάνισε...
ανεύρυσμα στο κεφάλι και μπήκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε χειρουργείο για την αφαίρεση του όμως η κατάσταση του παιδιού έδειχνε μη αναστρέψιμη και έτσι ενημέρωσαν τους γονείς του ότι είναι κλινικά νεκρός προτείνοντας τους μάλιστα να δωρίσουν τα όργανα του.

Τρεις μήνες ήταν σε κώμα μέχρι να δεχτούν οι γονείς του. Μετά από απελπισία δέχτηκαν να δώσουν τα όργανα του λίγες μέρες πριν την αλλαγή του έτους, όμως ο Σαμ είχε άλλη άποψη!

Λίγο πριν του αφαιρέσουν την μηχανική υποστήριξη κούνησε το δάχτυλο του, προκαλώντας έκπληξη σε όλους.

Οι επιστήμονες σήκωσαν τα χέρια ψηλά και χαρακτήρισαν την επαναφορά του… θαύμα.

«Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Σμιντ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του», είπε ο γιατρός του, ο οποίος επιμένει ότι το παιδί «πέθανε» και «ξαναγεννήθηκε».

«Ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περί θαύματος», είχε δηλώσει η 52χρονη μητέρα του, θυμίζοντας μας ότι… ακόμα και σήμερα γίνονται θαύματα. Πίστη χρειάζεται..

Ο 21χρονος λίγους μήνες μετά το περιστατικό μπορεί και περπατάει δείχνοντας πώς όποιος θέλει μπορεί. Η ζωή του είναι πλέον φυσιολογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου