Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ;;;; ΑΙΣΧΟΣ !!! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ... ΚΥΡΙΑΚΗ !

Γεράσιμος Γιακουμάτος: «Ο λαός δεν θα ρίξει τη χώρα στον γκρεμό»


"Κυβέρνηση θα σχηματίσει αποκλειστικά και μόνο η Ν.Δ"

Την εκτίμηση του πως η Ν.Δ θα ξεπεράσει πανελλαδικά το 30%, εκφράζει στο...
protothema.gr ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος, ζητώντας από τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη με αίσθημα ευθύνης για την επόμενη μέρα. Ο πρώην υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, τονίζει με νόημα πως κυβέρνηση θα σχηματίσει αποκλειστικά και μόνο η Ν.Δ, αποκλείοντας σενάρια συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ.Γιακουμάτου έχει ως εξής:

Τι μηνύματα εισπράττετε από τους πολίτες, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες;
Θετικά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Κάθε μέρα κάθε ώρα που περνάει η Ν.Δ ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Είμαι σε θέση να κάνω μια εκτίμηση, με βάση όσα βλέπω στην Β΄ Αθηνών που γυρίζω  καθημερινά, πανελλαδικά η Ν.Δ θα αγγίξει και θα ξεπεράσει το 30%.

Οι πολίτες ωστόσο, εξακολουθούν να είναι αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι, με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν την απαγόρευση του νόμου.

Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι και θύματα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί. Υποφέρουν και κανείς δεν το αμφισβητεί. Αλλά πιστεύω πως δεν θα σπρώξουν με τη ψήφο τους τη χώρα στο γκρεμό, ούτε θα της δώσουν να «πιεί», μεταφορικά, νερό του Καματερού για να θεραπευτεί. Θα ψηφίσουν για να έχει αύριο η πατρίδα, για να υπάρξει προοπτική και ελπίδα.

Ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών ;
Η ευρώ ή μνημόνιο ή μνημόσυνο ο άλλος δρόμος είναι η προοπτική της ανάπτυξης και της ελπίδας, Ο λαός αντί μνημονίου και μνημόσυνου, θα επιλέξει ανάπτυξη και ελπίδα για αυτό και θα δώσει τη νίκη και την αυτοδυναμία στη Ν.Δ.

Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, βλέπετε κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ;
Ερμηνεύω αυθεντικά τα όσα έχει δηλώσει ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς. Η Ν.Δ δεν θα σχηματίσει επ’  ουδενί κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Θα πάει ως πρώτο κόμμα στη βουλή και θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για να κυβερνήσει αποκλειστικά και μόνο μόνη της για να εφαρμόσει αταλάντευτα τα όσα δεσμεύεται σήμερα στον ελληνικό λαό.

Γιατί να σας «σταυρώσει» ο ψηφοφόρος της Β΄ Αθηνών την Κυριακή;
Γιατί έχω δώσει μάχες και το έχω αποδείξει. Δεν υπήρξα ποτέ «κολαούζος» και «κηπουρός». Είμαι «κολαούζος» μόνο του λαού, στον οποίο και απολογούμαι. Ζητάω τη ψήφο του, γιατί απέδειξα όλα αυτά τα χρόνια πως είμαι απόλυτα συνεπής, με όσα πιστεύω και δηλώνω δημόσια.


Ο Γεράσιμος Γιακουμμάτος εκλέγεται βουλευτής Β΄ Αθηνών από το 1993. Το 2004 στην κυβέρνηση Καραμανλή, ανέλαβε υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, ενώ κατά την τελευταία του θητεία στη βουλή, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής

Από το 1985 έως το 1993 ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση με στο χώρο της υγείας, παράλληλα την περίοδο 1991-1993 και διετέλεσε υποδιοικητής του ΙΚΑ.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με ειδικότητα στη κλινική παθολογία και πριν ασχοληθεί με την πολιτική εργάστηκε ως ιδιώτης Ιατρός, καθώς και σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Θεοδώρου και έχει δύο κόρες, την Ευαγγελία και τη Ζωή.

protothema
ΠΗΓΗ:      http://sarotiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_9408.html   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου