Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΝΗΠΙΑ !!!

Εξαφανίστηκε παιδάκι 4ων ετών από πάρκο στους Αμπελόκηπους!

Γιγαντιαία κινητοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, που επιβεβαιώνονται από το Χαμόγελο του Παιδιού, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 4ων ετών, το οποίο η μητέρα του....


εγκατέλειψε στο πάρκο της οδού Αργολίδος, στις 11.00 το πρωί. Όπως επιβεβαιώνει και η αστυνομία στο planet-greece, η μητέρα - από τις Φιλιππίνες - συνήθιζε να αφήνει κάθε πρωί το παιδί της εκεί μόνο του (!!!) και το απόγευμα να πηγαίνει να το μαζεύει!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αλλά και κοινωνικοί λειτουργοί από το "Χαμόγελο του Παιδιού" την είχαν τουλάχιστον μία φορά κατά το παρελθόν προειδοποιήσει σε αυστηρό ύφος ότι θα της πάρουν το παιδί. Η ίδια είχε δείξει να συνετίζεται. Μέχρι σήμερα...

Όταν η "μητέρα" πήγε το μεσημέρι να πάρει το παιδί από το πάρκο, διαπίστωσε πώς έλειπε! Μετά από αρκετή ώρα αναζητήσεων, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Χάρις στην γιγαντιαία κινητοποίηση των Αρχών, πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece το 4χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε από άνδρες της Αμέσου Δράσεως, σε κοντινή περιοχή. Είναι καλά στην υγεία του και δε φέρει σημάδια κακοποίησης.

Η μητέρα του κρατείται ήδη στο ΑΤ Αμπελοκήπων και κατά πάσα πιθανότητα θα της ασκηθεί δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο.


http://planet-greece.blogspot.com/
ΠΗΓΗ:       http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/4_02.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου