Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ... ΜΑΣΑΕΙ !!! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ... ΘΕΟΥ !!!

Ξεκίνησε η μεγαλύτερη επιχείρηση κατατρομοκράτησης των ψηφοφόρων!

Γράφει ο Μαγια

Ναυάγησε όπως αναμενόταν το σχέδιο για τον σχηματισμό μνημονιακής κυβέρνησης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Φώτη Κουβέλη, να προσφέρει αριστερό άλλοθι!
Στη μία το μεσημέρι και κατά τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα συνεδριάζει εκ νέου το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να.....
σχηματισθεί υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση.
Ταυτόχρονα, ξεκίνησε η μεγαλύτερη επιχείρηση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με μία ωμή δήλωση προσέδωσε στις επικείμενες εκλογές χαρακτήρα δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της χώρας μας στο ευρώ.
Είναι προφανές ότι οι διεθνείς κερδοσκόποι μετά των χρεοκοπημένων εγχώριων πολιτικών και επιχειρηματικών υπεργολάβων τους έχουν επιστρατεύσει τα βαριά όπλα τους.
Ενδεικτική του έντονα πολωτικού κλίματος, στο οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές, είναι και η δήλωση του Σαμαρά, ο οποίος έκανε λόγο για ένα «μέτωπο ελπίδας που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις της λαϊκίστικης Αριστεράς», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την έναρξη διαβουλέυσεων με τα άλλα κεντροδεξιά κόμματα (ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση), με στόχο να κατέλθουν από κοινού στις επερχόμενες νέες εκλογές.
Στο …άρμα του φόβου και ο Παπούλιας, ο οποίος έδειξε να έχει πάρει επί πόνου τις αγωνίες των τραπεζιτών: «Υπάρχει μεγάλος φόβος που μπορεί να εξελιχθεί σε πανικό, η αντοχή των τραπεζών είναι μικρή…».
Ο Βενιζέλος, έχει άλλες σκοτούρες. Με τι μούτρα θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών για το σάπιο, κατά δήλωσή του, ΠΑΣΟΚ!...
ΠΗΓΗ:    http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_835.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου