Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ... ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΑ !

Ξόδεψε 2.3 εκατομμύρια ευρώ σε εννέα χρόνια!


Η απίστευτη ιστορίας μιας 16χρονης βρετανίδας

Σε ηλικία 16 ετών, η Callie Rogers κέρδισε 2.3 εκατομμύρια ευρώ (1.9 εκατ. λίρες)  στο λαχείο. ..
Συγγενείς και φίλοι θεώρησαν ότι αυτό ήταν και το εισιτήριο της για μια άνετη  ζωή χωρίς οικονομικά προβλήματα. Δυστυχώς όμως η ίδια δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την αλλαγή αυτή, και έτσι η ζωή της πήρε άσχημη τροπή, όπου τα ναρκωτικά και το αλκοόλ κατείχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα της σε πολυτελή αυτοκίνητα, χλιδάτες διακοπές και αρκετές αισθητικές επεμβάσεις. Μέσα σε εννέα χρόνια, η 16χρονη βρετανίδα, κατάφερε να ξοδέψει όλα σχεδόν τα χρήματα της. Όπως η ίδια εξηγεί μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα « έκανα πολλές κακές επιλογές και θεωρώ ότι για αρκετά χρόνια είχα χάσει τον έλεγχο». Μάλιστα η ίδια μη μπορώντας να διαχειριστεί όλα όσα συνέβαιναν στη ζωή της έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίες ευτυχώς ανεπιτυχώς.

Εννέα χρόνια μετά, η Callie έχει μείνει με μόνο 48 χιλιάδες ευρώ (40 χιλιάδες λίρες), νοικιάζει ένα μικρό σπίτι στην περιοχή Κάμπρια και έχει αποκτήσει δυο παιδιά, ενώ αυτή την περίοδο είναι και πάλι έγκυος με δίδυμα. Μπορεί η ζωή της, για λίγο καιρό, να φάνταζε στους περισσότερους, ως ιδανική , αλλά η ίδια επιμένει ότι « η ζωή μου πλέον έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Μπορεί να μην έχω τα εκατομμύρια που είχα κάποτε αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ευτυχισμένη»
protothema
ΠΗΓΗ:       http://sarotiko.blogspot.com/2012/05/23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου