Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΤΟΝ ΙΔΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ... ΜΑΪΜΟΥ !

Δωρεά Καρατζαφέρη στην αστυνομία

ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ
Το ποσό των 15.000 ευρώ δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γεώργιος Καρατζαφέρης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα – Τετάρτη με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σημείωσε πως....
το κόμμα του συγκέντρωσε το εν λόγω ποσό από περιστολές των εκλογικών δαπανών για τους τραυματίες αστυνομικούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτές οι οριζόντιες περικοπές έχουν φέρει σε δεινή οικονομική κατάσταση και τους αστυνομικούς. Ο αστυνομικός φεύγει το πρωί από το σπίτι του και δεν ξέρει αν το βράδυ επιστρέψει σώος. Χρειάζεται να του ενισχύσουμε αυτό το φιλότιμο με το οποίο σήμερα ασκεί την υπηρεσιακή του δράση. Αυτό το σκοπό έχει η ενέργειά μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρει και μιμητές. Να ενισχύσουμε το ήδη υψηλό φιλότιμο και τον πατριωτισμό των αστυνομικών», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστούμε θερμώς γι αυτή τη συνεισφορά σας, γιατί πράγματι κάθε ημέρα οι αστυνομικοί δοκιμάζονται στο καθήκον. Και τον τελευταίο καιρό, η αστυνομία έχει πάρα πολλούς ανθρώπους που τραυματίζονται στο καθήκον. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ πάρα πολύ», υπογράμμισε με τη σειρά του ο κ. Αντιστράτηγος Παπαγιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου