Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ... ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ !!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ ! ΟΛΟ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ !!!

Δύο στελέχη του ΛΑΟΣ προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία


Ο κ. Κύρτσος νωρίτερα το είχε πει ότι είναι πιθανό μέλη του ΛΑΟΣ να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη ότι δεν μπορεί να προδώσει τους 200.000 ψηφοφόρους, δήλωση που εκλήφθηκε ως απομάκρυνση απο τη
Νέα Δημοκρατία δυο υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Κοτσίρη, υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος σημειώσε ότι αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των συνθηκών και τον ορατό κίνδυνο η Πατρίδα μας να υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες από μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη Αριστερά, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο Κωνσταντίνος Μακρυνόρης πρώην δήμαρχος Βιλλίων, υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος δήλωσε ότι "ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και στρατεύομαι στον αγώνα για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας".

Νωρίς σήμερα ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης δήλωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη ΝΔ, αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου