Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !

Ο Σαμαράς παρέδωσε την εντολή και παραλαμβάνει το εσωκομματικό πρόβλημα

Μόλις έξι ώρες κράτησε ο πρόεδρος της ΝΔ τη διερευνητική εντολή
Το ιστορικό χαμηλό στα ποσοστά της ΝΔ φέρνει γκρίνια στη ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς, αν και ήταν...
ο πρώτος που πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τώρα είναι... στριμωγμένος στα σχοινιά.
Μόλις έξι ώρες κράτησε ο πρόεδρος της ΝΔ τη διερευνητική εντολή που πήρε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σχηματισμό κυβέρνησης. Τα «όχι» σε συνεργασία με τη ΝΔ ήταν αλλεπάλληλα: Τσίπρας, Βενιζέλος, Κουβέλης «έριξαν πόρτα» στον Αντώνη Σαμαρά και η εντολή επιστράφηκε.

Αλλά φαίνεται ότι οι μεγάλες φουρτούνες για την ηγεσία της ΝΔ τώρα αρχίζουν. Το κλίμα στη Συγγρού είναι βαρύ για το 18,8% της Κυριακής. Όχι μόνο για τον ίδιο τον κ. Σαμαρά αλλά και για τους στενούς του συνεργάτες, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του σχεδιασμού της προεκλογικής στρατηγικής του κόμματος.

Η επιμονή στην αυτοδυναμία αποδείχθηκε μπούμερανγκ. Οι πρώτες φωνές ακούστηκαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής. Χαρακτηριστική η ατάκα του Γιώργου Βουλγάρακη: «δε μπορεί ο άνθρωπος» είπε για τον Αντώνη Σαμαρά. Το «χτύπημα» Βουλγάρακη ήρθε μέσω twitter. Όπως κι εκείνο από πλευράς Ευάγγελου Αντώναρου. «Κάποιοι λέγανε πριν 2 χρόνια πως ο Καραμανλής οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία σε "ιστορικό χαμηλό". Τώρα την βυθίσανε στον ιστορικό της πάτο», έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.


.

Στην εξίσωση έχει ήδη επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν ΚΚΕ. Και για να εξηγήσουμε το αρτικόλεξο και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, εννοούν Κώστα Καραμανλή Επέστρεψε....

Δεν είναι λίγα τα στελέχη της ΝΔ που κατηγορούν τον κ. Σαμαρά ότι ενώ εκείνος ζήτησε τις εκλογές και ήξερε πότε θα γίνουν, δεν προετοιμάστηκε όπως έπρεπε και οδήγησε το κόμμα σε ιστορικό χαμηλό ποσοστών, αποτυγχάνοντας να πλησιάσει έστω τα (χαμηλά) ποσοστά της ΝΔ επί Καραμανλή, στις εκλογές του 2009. 

Ο Αντώνης Σαμαράς «κατηγορείται» και γιατί δεν άκουσε τις εισηγήσεις στελεχών, που του έλεγαν να μην επιμείνει σε εκλογές την άνοιξη, να αφήσει να περάσουν πρώτα τα μέτρα του Ιουνίου και να θέσει το θέμα από το φθινόπωρο. 

«Οι ευθύνες θα αποκτήσουν ονοματεπώνυμο» δηλώνουν στο Έθνος κομματικά στελέχη. Ό,τι είναι να γίνει, πάντως, θα γίνει αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το σχηματισμό κυβέρνησης ή το ενδεχόμενο των νέων εκλογών τον Ιούνιο. 

Αφού ξεκαθαρίσουν όλα, ο Αντώνης Σαμαράς προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Έθνος, θα καλέσει τα κομματικά όργανα και θα προσπαθήσει να κλείσει το εσωκομματικό μέτωπο. 



newsit
ΠΗΓΗ:    http://sarotiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_4213.html

1 σχόλιο:

  1. Μεθοδεύεται η επάνοδος του Κωστάκη «μετά βαΐων και κλάδων». Άρχισε με την εφεύρεση σχεδίου δολοφονίας του (!) και συνεχίζεται με τα καρφιά των κολλητών του (βλ. Αντώναρος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή